10 / 05 / 2024

İlker Erkan

İlker Erkan

Erk City Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İlker Erkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de Beyoğlu, Kemal Mustafa Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Hafize Gaye Erkan onu görevden almıştı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden aldığı Gizem Uzuner’in yerine Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Kerim Ülker’in danışmanlık görevine getirileceği ifade edildi. Kerim Ülker, Dünya gazetesinin köşe yazarları arasında yer alıyordu.

Erkan Demirci: Alanya'da imar planın onaylanması sorunu çözmez!

Şehir Plancısı Erkan Demirci, Kuzey Alanya halkını heyecanlandıran 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının onaylanmasının bölgedeki imar sorununun çözüldüğü anlamına gelmediğine işaret etti

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyatları!

Toplam 446 adet konut ve 34 adet ticari birimden oluşan proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Erkan İnşaat Fikirtepe Projesi: Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Fikirtepe projesi Pırlanta Göztepe, Mayıs 2017'de teslim ediliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Pırlanta Göztepe projesinde fiyatlar 540 bin 65 liradan başlıyor. Projede

Mustafa Ülker: İnşaat sektörü endüstri haline getirilmeli!

Ülker Hazır Beton Gayrimenkul Ltd. Şti.'nin sahibi Mustafa Ülker inşaat sektörüne giriş hikâyesini, gelecek hedef ve projelerini ve inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları anlattı.

Mustafa Ülker: İnşaat sektörü endüstri haline getirilmeli!

Ülker Hazır Beton Gayrimenkul Ltd. Şti.'nin sahibi Mustafa Ülker inşaat sektörüne giriş hikayesini, gelecek hedef ve projelerini ve inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları Yenigün'e anlattı.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinin lansmanı 4 Aralık'ta!

Erkan İnşaat, hayata geçirdiği Pırlanta serisinin son halkası olan Pırlanta Göztepe projesinin lansmanını, Best Of Göztepe konseptiyle 04 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Erkan inşaat Pırlanta Göztepe lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlereimza atan Erkan inşaat'ın butik anlayışla inşa etmeye başladığı toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri yükseliyor.

Sabri Ülker Çevre Ödülü için başvurular başladı!

Ülker adına çevre ödülü Yıldız Holding'in kurucusu merhum Sabri Ülker'in çevre duyarlılığını devam ettirmek amacıyla TURMEPA ile birlikte oluşturulan ve yürütülen Sabri Ülker Çevre Ödülü için başvurular alınmaya başlandı.

Erkan Bayrak: Beylikdüzü yatırımcının yüzünü güldürüyor!

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Broker’ı Erkan Bayrak, bölgeyle ilgili yaptığı değerlendirmede Beylikdüzü’ nü İstanbul’un gecekondu yapılaşması olmayan nadir ilçelerinden birisi olarak tanımlıyor ve ekliyor...

Erkan Akpınar İnşaat Gıda Petrol Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Akpınar İnşaat Gıda Petrol Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi,Erkan Akpınar tarafından 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Başakşehir, Büyük Şehir 2.Kısmı Mahallesi'nde kuruldu.

Erkan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erkan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Erdal Erkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahalesi'nde kuruldu.

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi, Şanlıurfa OSB'de açıldı!

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

İlker Erkan Haberi

İlker Erkan
Erk City Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İlker Erkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de kuruldu. 


Erk City Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü gayrimenkulün alım, satım ve kiralanmasında, gayrimenkul sahip, geliştirici, yatırımcı, alıcı, kiracı ve ilgililerini bir araya getirmek, tanıtım, sunum ve aracılık hizmetleri vermek, 2. Muhtelif gayrimenkul projelerinin pazarlama, satış, halkla ilişkiler politikalarını oluşturmak, bu konuları üstlenmek ve danışmanlık hizmetleri sunmak, 3. Her türlü gayrimenkul ve tesislerin alım, satım, değerleme, yönetim, danışmanlık ve işletimle ilgili diğer tüm danışmanlık ve faaliyetleri üstlenmek, 4. Bir gayrimenkulün, gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belli tarihteki değerinin takdirini yapmak, yaptırmak ve rapor hazırlamak, hazırlatmak. 5. Şirket ve varlıkların değer tespitlerini, risk analizlerini...