05 / 05 / 2024

İlker Mermer

İlker Mermer

ACDC Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Taşdemir, İlker Mermer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

ACDC Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACDC Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Taşdemir, İlker Mermer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Yağlıca'da köy sakinlerinden mermer ocağı protestosu!

Yığılca ilçesinde inşaatına başlanan mermer ocağını protesto eden köy sakinleri, sondaj makinesinin çalışmasına da izin vermedi. Köy sakinleri, ikna çabalarına rağmen oturma eylemini hala sürdürüyor.

Marmara Adası, mermer adası!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, mermer ocaklarının tehdidi altındaki Marmara Adası’nda 41 adet mermer işletmesinin olduğunu açıkladı. Bakan Yıldız, 11 mermer ocağında faaliyetlerin durdurulduğunu belirtti.

Citylux İnşaat Turizm Gıda Mermer Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Citylux İnşaat Turizm Gıda Mermer Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. A. Yousef Salem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu.

Mermer ihracatı yüzde 50 azaldı!

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şehitoğlu, "Mermer ve doğal taş madenciliği sektöründeki blok ihracatının keskin bir şekilde yüzde 50 daralması, ülkemizin büyümesinin yavaşlamasına doğrudan etken olan bir durumu ortaya çıkardı" dedi...

Mermer ihracatının düşmesinde Çinliler etkili oldu!

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği ( AFSİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, "Mermer ve doğal taş işletmeleri, ihracat yapamadığı için tek tek kapanıyor" dedi...

Mermer sektörü Çinli istilasında!

Hüseyin Şehitoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, ülke ekonomisinin ikinci Çeyrekte yüzde 2,1 ve yılın ilk yarısında yüzde 3,3 büyüdüğü söyledi. Mermer sektörü Çinli istilasında.

Özer Mermer Grubu'nun acı günü! Hacı Yusuf Özer Vefat etti!

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi'nin yol sorunu çözülemedi!

Muğla Ula’da hayırsever İşadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi’nin bahçesinin yanında bulunan 7 metrelik hazineye ait yol sorunu aşılamadı.

Yamaç Evler'de kazılardan çıkarılan 120 bin mermer parçası yeniden birleştiriliyor!

Roma dönemi ihtişamını yansıtan Yamaç Evler'de kazılardan çıkarılan 120 bin mermer parçası puzzledaki gibi tek tek birleştirilerek yeniden duvarlara monte ediliyor. Restorasyon ekibi, 4 yılda ancak 50 bin parçanın yerini bulabildi.

Obaçay'ın tamamı Ülker'in oldu!

Turkcell'e 1.6 milyar dolarlık finansman için haftalardır görüşen Ülker ailesi, rotasını yeniden gıdaya çevirdi. Yıldız Holding, Türkiye çay pazarının en büyük oyuncularından Obaçay'ın tamamını devralıyor.

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Apollon Tapınağı'na beyaz çimento ve mermer tozu ile basamak yapıldı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi Gülpınar beldesinde daha önce üzerine TIR çıkartılan Apollon Smintheus Tapınağı yeni bir restorasyon skandalıyla gündeme geldi. Basamaklar beyaz çimento ve mermer tozu ile kalıp çakılarak yeniden yapıldı...

İlker Mermer Haberi

İlker Mermer

ACDC Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Taşdemir, İlker Mermer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


ACDC Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak 2-Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. 3-Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak.Her türlü biyolojik...