03 / 08 / 2024

ilker şenkal kimdir

ilker şenkal kimdir

Belediye Plan ve Proje Müdürü Şenkal, " Yeni yapılacak turizm yapılarını, resmi binaları engelliremizin kullanabilecekleri şekilde yaptırıyoruz " şeklinde ifadelerde bulundu.

Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir?

Mehmet İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir? Mehmet İlker Haktankaçmaz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İlker Şenkal: Her bina engelliye göre inşa ediliyor!

Belediye Plan ve Proje Müdürü Şenkal, " Yeni yapılacak turizm yapılarını, resmi binaları engelliremizin kullanabilecekleri şekilde yaptırıyoruz " şeklinde ifadelerde bulundu.

İlker İğdeli kimdir?

Yüksek Mimar İlker İğdeli kimdir? Yüksek Mimar İlker İğdeli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İlker İğdeli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İlker İğdeli...

İlker Aycı kimdir?

Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı olarak da görev yapan İlker Aycı, THY Yönetim Kurulu Başkanı oldu. İlker Aycı, 1996-1999 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı olarak görev yapmıştı. Peki, İlker Aycı kimdir?

İlker Otman kimdir?

Mimar İlker Otman kimdir? İlker Otman, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İlker Otman, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Mimar İlker Otman' ın hayatı...

Osman Yıldırım kimdir?

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Kazım Türker kimdir?

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisi...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

ilker şenkal kimdir Haberi

ilker şenkal kimdir

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ile Alanya Belediyesi işbirliğinde ALTSO Konferans Salonu’nda ‘Alanya Belediyesi Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri’ konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Alanya Belediyesi İmar Müdürü Murat Satı, Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürü İlker Şenkal, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda ALTSO üyesi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun, Büyükşehir Yasası’ndan önce 16 beldenin hepsinde farklı imar uygulamalarının olduğunu söyledi. Farklı imar uygulamalarından dolayı da sık sık müteahhitlerden şikayet aldıklarını belirten Uygun, “Büyükşehir Yasası’yla birlikte beldelerin mahalleye dönüşmesiyle artık tek tip imar uygulamasına geçildi. Bu sayede de Alanya’nın beldelerinde uygulanan farklı imar uygulamaları ortadan kalktı” dedi.


UYGUN: “YENİLİKLERİ KADEME KADEME ÖĞRENİYORUZ”

Uygun, “Büyükşehir Yasası’na geçiş döneminde hayatımıza çok sayıda uygulama girdi. Bunlar hepimiz için yeni...