18 / 05 / 2024

İlkim Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Nerede

İlkim Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Nerede

İlkim Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Terzi imzasıyla kuruldu.

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Avrasya GYO 108 rezidansı 652 bin 855 dolara kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait 108 adet rezidansın 5+5 yıl olarak 10 yıl süre ile yıllık brüt 652 bin 855 USD bedelle kiralanmasına karar verildi. 

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Sena Uygun ve Devrim Keçili ortaklığında kuruldu.

Kiler GYO Safir Rezidans'taki 47 rezidansın satışını sonlandırdı!

Kiler GYO'nun portföyünde yer alan Safir Rezidans bünyesindeki 47 adet rezidansın satışıyla ilgili gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin ifa edilen kısmı sonlandırıldı. Şirketin hesabında kalan bakiyelerin cezai şart kabul edilerek, taraflar karşılıklı olarak birbirlerini ibra etti.

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Titiz ve Fatih Irmak ortaklığında kuruldu.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Rezidans (7 Adet Daire)'a ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO yıl sonu Sapphire Rezidans revize değerleme raporu!

Kiler GYO portföyünde yer alan Sapphire Rezidans projesindeki 8 adet daireye ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 18 Mayıs tarihli 2019 yıl sonu revize değerleme raporu yayınlandı.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Rezidans'taki 8 daireye ait 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Roya Nova Rezidans'ta 285 bin TL'ye!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje  “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe farklı bir kulvar açıyor.

İlkim Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

İlkim Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Nerede


İlkim Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Terzi imzasıyla kuruldu. 


İlkim Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkul, yatırım işlerini yapmak, her türlü gayrimenkul alım, satım, inşaat, kiralama işlerini yapmak. 2. Turizme hizmet amacı ile restoranlar, eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmecilikleri yapmak,  tüm turizm işletmelerini kurmak, açmak. Bu amaçlara uygun olarak proje etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayrimenkul tahsisi yaptırmak, kiralamak,  intifa ve irtifak hakkı elde etmek. 3. Gayrimenkulleri her cins ve safhada temin etmek, trampa etmek, ilgili kurum ve kuruluşlardan imar sunumu temin etmek, mevzii imar planları yapmak ve yaptırmak,  ilgili kurumlara tasdik ettirmek, kendisine ve...