19 / 05 / 2024

İlkin Kilerci biyografi

İlkin Kilerci biyografi

Bugün Toya Grubu'nda Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olan İlkin Kilerci kimdir? İlkin Kilerci, sektöre nasıl girdi? İlkin Kilerci, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı? İşte yanıtı...

İlkin Kilerci’nin acı günü!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci'nin annesi İlknur Varol Kilerci vefat etti.

Dty Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dty Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kilerci tarafından kuruldu.

Monacasa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monacasa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu İlkin Umar Kaptan ve Sedat Kaptan ortaklığında kuruldu.

DİPM Yapı ve İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DİPM Yapı ve İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlkin Sevigen ve Doğuş Akbulut ortaklığıyla kuruldu.

Burçin Gönülcan son yolculuğuna uğurlandı!

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul'ün Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci Gönülcan'ın Burçin Gönülcan bugün son yolculuğuna uğurlandı..

İlkin Kilerci Gönülcan'ın acı günü! Burçin Gönülcan vefat etti!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci Gönülcan'ın eşi Burçin Gönülcan yaşamını yitirdi. 

İlkin Kilerci: Faiz oranları referandumdan sonra yükselecek!

Emlakkulisi.com sektör buluşmasında faiz oranlarını değerlendiren Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci referandumdan sonra faiz oranlarının yükseleceğini düşündüğünü söyledi.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

İlkin Kilerci evlendi!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci, Burçin Gönülcan ile bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikah töreniyle evlendi.

İlkin Kilerci bugün evleniyor!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci, Burçin Gönülcan ile dünya evine giriyor. Çiftin nikah töreni bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleştirilecek.

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Kilerci İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kilerci İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasip Kilerci tarafından 500 bin TL yatırım bedeliyle 18 Haziran 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Ukhas Mimari Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ukhas Mimari Cephe Sistemleri Anonim Şirketi, Uğur Kilerci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak 2015 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

İlkin Kilerci biyografi Haberi

İlkin Kilerci biyografi

İlkin Kilerci kimdir?

İlkin Kilerci, 24 Temmuz 1978 doğumlu. 1995 yılında Edremit Lisesi'nden mezun olan İlkin Kilerci, lisans öğrenimini 1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünde tamamladı. İlkin Kilerci, bugün Toya'da Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü.


İş hayatına 1996 yılında Balıkesir'de Aydın Sıcak Mimarlar Ofisinde Şantiye stajyeri olarak çalışmaya başlayan İlkin Kilerci, 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Röleve ve Topoğrafya stajı; 1998 yılında ise Matu Mimarlık'ta ise büro stajı yaptı.


2000 yılında ise mimar olarak çalışmaya başladığı Matu Mimarlık'tan 2001 Haziran'da ayrıldı. Burada inşaat alanının rölevesinin alınması; müşterilerle görüşmelerin yapılması ve  taleplerinin belirlenmesi; mimari projelerinin hazırlanması ve müşteriye sunulması; Ayvalık Günbatı Şehri Projesinin satışlarına destek olunması gibi görevlerde bulunan Kilerci, Temmuz 2001'de Edremit Belediyesi'nde İmar İşleri Servisinde görev aldı.


İlkin Kilerci,...