07 / 05 / 2024

İlkin Kilerci kimdir?

İlkin Kilerci kimdir?

Bugün Toya Grubu'nda Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olan İlkin Kilerci kimdir? İlkin Kilerci, sektöre nasıl girdi? İlkin Kilerci, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı? İşte yanıtı...



İlkin Kilerci kimdir?

İlkin Kilerci, 24 Temmuz 1978 doğumlu. 1995 yılında Edremit Lisesi'nden mezun olan İlkin Kilerci, lisans öğrenimini 1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünde tamamladı. İlkin Kilerci, bugün Toya'da Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü.


İş hayatına 1996 yılında Balıkesir'de Aydın Sıcak Mimarlar Ofisinde Şantiye stajyeri olarak çalışmaya başlayan İlkin Kilerci, 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Röleve ve Topoğrafya stajı; 1998 yılında ise Matu Mimarlık'ta ise büro stajı yaptı.


2000 yılında ise mimar olarak çalışmaya başladığı Matu Mimarlık'tan 2001 Haziran'da ayrıldı. Burada inşaat alanının rölevesinin alınması; müşterilerle görüşmelerin yapılması ve  taleplerinin belirlenmesi; mimari projelerinin hazırlanması ve müşteriye sunulması; Ayvalık Günbatı Şehri Projesinin satışlarına destek olunması gibi görevlerde bulunan Kilerci, Temmuz 2001'de Edremit Belediyesi'nde İmar İşleri Servisinde görev aldı.


İlkin Kilerci, Ocak 2004'te ise Soyak Yapı'da Pazarlama Sorumlusu olarak çalışmaya başladı. Burada reklam ajansları yönetimi: Medya satın alma ve planlama; Müşteri memnuniyet ölçümlerinin yapılması ve raporlanması gibi faaliyetlerde bulunan İlkin Kilerci, bu görevinden Kasım 2010'da ayrıldı.


Aralık 2010'da Eroğlu Gayrimenkul'de Pazarlama İletişim Müdürü olarak çalışmaya başlayan İlkin Kilerci, bu görevinden de ayrılarak Toya Yapı'ya geçti.


İlkin Kilerci, mesleki hayatına Toya'da Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak devam ediyor.





Geri Dön