19 / 05 / 2024

İlkin Kilerci kim

İlkin Kilerci kim

Bugün Toya Grubu'nda Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olan İlkin Kilerci kimdir? İlkin Kilerci, sektöre nasıl girdi? İlkin Kilerci, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı? İşte yanıtı...

İlkin Kilerci’nin acı günü!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci'nin annesi İlknur Varol Kilerci vefat etti.

Burçin Gönülcan son yolculuğuna uğurlandı!

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul'ün Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci Gönülcan'ın Burçin Gönülcan bugün son yolculuğuna uğurlandı..

İlkin Kilerci Gönülcan'ın acı günü! Burçin Gönülcan vefat etti!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci Gönülcan'ın eşi Burçin Gönülcan yaşamını yitirdi. 

İlkin Kilerci: Faiz oranları referandumdan sonra yükselecek!

Emlakkulisi.com sektör buluşmasında faiz oranlarını değerlendiren Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci referandumdan sonra faiz oranlarının yükseleceğini düşündüğünü söyledi.

İlkin Kilerci evlendi!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci, Burçin Gönülcan ile bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikah töreniyle evlendi.

İlkin Kilerci bugün evleniyor!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci, Burçin Gönülcan ile dünya evine giriyor. Çiftin nikah töreni bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleştirilecek.

Dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödenmesi gereken vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisinin mükellefiyeti, binanın kullanımı ile başlıyor. Peki, dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Konut tapu harcını kim öder?

Tapu harçlarını Harçlar Kanunu’na bağlı 4 sayılı tarifede belirtilen kişiler ödemek ile mükellef oluyor. Peki, devri gerçekleşen konut tapu harcını kim öder? Alıcı mı satıcı mı?

Veraset ilamını kim çıkarabilir?

Veraset ilamı, mirasçıları ve mirasçıların haklarını gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. İlam, Sulh Hukuk Mahkemesinin yanı sıra noterden de çıkarılabiliyor. Peki, veraset ilamını kim çıkarabilir?

2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan binalar, arsa ve araziler 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre vergiye tabi tutuluyor. Peki emlak vergisi nasıl ödeniyor? 2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Apartman aidatından kim sorumlu?

Apartman aidatları kapıcı, bekçi, kaloriferci ve bahçıvan gibi ortak giderler için bağımsız bölümde ikamet eden kimselerden alınıyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartman aidatından kim sorumlu olur?

Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi, taşınmaz malların tümü için belediyeye ödenmesi gereken vergi oluyor. Peki bir eviniz olduğunu ve yıl içerisinde sattığınızı düşünelim. Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Nazım imar planını kim hazırlar?

Nazım imar planı, onaylı halihazırdaki haritalar üzerinde ve kadastral durumu işlenmiş olan arazi parçalarının kullanış biçimlerini detaylı gösteren plan olarak biliniyor. Peki, nazım imar planını kim hazırlar?

İlkin Kilerci kim Haberi

İlkin Kilerci kim

İlkin Kilerci kimdir?

İlkin Kilerci, 24 Temmuz 1978 doğumlu. 1995 yılında Edremit Lisesi'nden mezun olan İlkin Kilerci, lisans öğrenimini 1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünde tamamladı. İlkin Kilerci, bugün Toya'da Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü.


İş hayatına 1996 yılında Balıkesir'de Aydın Sıcak Mimarlar Ofisinde Şantiye stajyeri olarak çalışmaya başlayan İlkin Kilerci, 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Röleve ve Topoğrafya stajı; 1998 yılında ise Matu Mimarlık'ta ise büro stajı yaptı.


2000 yılında ise mimar olarak çalışmaya başladığı Matu Mimarlık'tan 2001 Haziran'da ayrıldı. Burada inşaat alanının rölevesinin alınması; müşterilerle görüşmelerin yapılması ve  taleplerinin belirlenmesi; mimari projelerinin hazırlanması ve müşteriye sunulması; Ayvalık Günbatı Şehri Projesinin satışlarına destek olunması gibi görevlerde bulunan Kilerci, Temmuz 2001'de Edremit Belediyesi'nde İmar İşleri Servisinde görev aldı.


İlkin Kilerci,...