19 / 05 / 2024

İlkin Kilerci özgeçmiş

İlkin Kilerci özgeçmiş

Bugün Toya Grubu'nda Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olan İlkin Kilerci kimdir? İlkin Kilerci, sektöre nasıl girdi? İlkin Kilerci, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı? İşte yanıtı...

İlkin Kilerci’nin acı günü!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci'nin annesi İlknur Varol Kilerci vefat etti.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Burçin Gönülcan son yolculuğuna uğurlandı!

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul'ün Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci Gönülcan'ın Burçin Gönülcan bugün son yolculuğuna uğurlandı..

İlkin Kilerci Gönülcan'ın acı günü! Burçin Gönülcan vefat etti!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci Gönülcan'ın eşi Burçin Gönülcan yaşamını yitirdi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

İlkin Kilerci: Faiz oranları referandumdan sonra yükselecek!

Emlakkulisi.com sektör buluşmasında faiz oranlarını değerlendiren Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci referandumdan sonra faiz oranlarının yükseleceğini düşündüğünü söyledi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

İlkin Kilerci evlendi!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci, Burçin Gönülcan ile bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikah töreniyle evlendi.

İlkin Kilerci bugün evleniyor!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci, Burçin Gönülcan ile dünya evine giriyor. Çiftin nikah töreni bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleştirilecek.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

İlkin Kilerci özgeçmiş Haberi

İlkin Kilerci özgeçmiş

İlkin Kilerci kimdir?

İlkin Kilerci, 24 Temmuz 1978 doğumlu. 1995 yılında Edremit Lisesi'nden mezun olan İlkin Kilerci, lisans öğrenimini 1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünde tamamladı. İlkin Kilerci, bugün Toya'da Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü.


İş hayatına 1996 yılında Balıkesir'de Aydın Sıcak Mimarlar Ofisinde Şantiye stajyeri olarak çalışmaya başlayan İlkin Kilerci, 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Röleve ve Topoğrafya stajı; 1998 yılında ise Matu Mimarlık'ta ise büro stajı yaptı.


2000 yılında ise mimar olarak çalışmaya başladığı Matu Mimarlık'tan 2001 Haziran'da ayrıldı. Burada inşaat alanının rölevesinin alınması; müşterilerle görüşmelerin yapılması ve  taleplerinin belirlenmesi; mimari projelerinin hazırlanması ve müşteriye sunulması; Ayvalık Günbatı Şehri Projesinin satışlarına destek olunması gibi görevlerde bulunan Kilerci, Temmuz 2001'de Edremit Belediyesi'nde İmar İşleri Servisinde görev aldı.


İlkin Kilerci,...