04 / 05 / 2024

ilknur banu ılıcalı yeni şirket

ilknur banu ılıcalı yeni şirket

Acun Medya'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Acun Ilıcalı gayrimenkul sektörüne girdi. 2 yeni şirket 25 Mayıs'ta 1.Levent'te açıldı.

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!

Sevilen ve beğenilen Konuşanlar programıyla her cuma günü Exxen'de ekrana gelen Hasan Can Kaya’nın 40 milyon TL'ye villa aldığı idda edildi. İşte detaylar...

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projenin kısa sürede satışa çıkması planlanıyor. İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık daire fiyatları...

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Acun Ilıcalı Altınkum'da vakıf arazisi mi alacak?

Televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Didim'in gözde dev bir arazinin verildiği ileri sürülüyor.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı!

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Acun Ilıcalı o malikanenin sahibini açıkladı!

Zeynep Banu Dalaman: ABD'nin Kanal İstanbul'dan 2010 yılında haberi vardı!

Akademisyen Zeynep Banu Dalaman, 2010 yılında yapılan bir konferansta yaşadıklarını anlatarak, ABD'nin Kanal İstanbul projesinden önceden haberdar olduğunu öne sürdü...

ilknur banu ılıcalı yeni şirket Haberi

ilknur banu ılıcalı yeni şirket

Acun Medya'nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Ali Acun Ilıcalı yeni 2 şirket açtı. Yönetim Kurulu Üyeliği'ni kızı İlknur Banu Ilıcalı üstelenirken şirkette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nı Ebru Atasav Tahrancı üstleniyor.


Türk sunucu, yapımcı ve girişimci  Acun Ilıcalı tarafından Af Seyahat Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta 1.Levent'te kuruldu. 


AFF Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi ise 10 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta 1.Levent, Levent Mahallesi'nde kuruldu.


Af Seyahat Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi ile AFF Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi adresi: 1.Levent, Levent Mahallesi, Hayat Sokak No:4 


Tülay...