06 / 05 / 2024

iller bankası Macunköy arazisi

iller bankası Macunköy arazisi

Belediyelere kaynak bulmakla görevli olan İller Bankası, elindeki gelirleri artırmak için kuruma ait arazi ve lojmanları değerlendirmeye başladı, banka Esat, Macunköy ve İncek'teki değerli arazilerini hasılat paylaşımı yöntemiyle paraya dönüştürecek

Altın fiyatlarının bir yıl sonra nasıl olacağı ortaya çıktı! Dünya Bankası 2025 yılı yeni altın tahmini açıkladı!

Dünya Bankası, 2025 yılında altın fiyatlarının nasıl olacağını açıkladı. Rapora göre altın fiyatları bir yıl sonunda işte böyle olacak...

Merkez Bankası'ndan faiz artışı! Son dakika Merkez Bankası faizleri yüzde 50'ye çıkardı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, mart ayında politika faizini sürpriz bir kararla 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı. 

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon tahmini!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası piyasa Katılımcıları Anketi'nde yıl sonu dolar, enflasyon ve faiz beklentisini açıkladı.

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon açıklaması! Son dakika gelişmesi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Piyasa Katılımcıları Anketi yıl sonu dolar kuru tahmini, faiz ve enflasyon beklentisi açıklandı.

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon kararı: Yıl sonu beklentisi yükseldi!

Son dakika açıklanan karara göre  Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yıl sonu enflasyon tahminini yükselttiğini duyurdu. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonunu değerlendirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonununa ilişkin değerlendirmelerini yayımladı.

Kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları açıklandı! PTT, İller Bankası, BOTAŞ, TPAO yöneticileri ne kadar maaş alacak?

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında yöneticiler ile personellere uygulanacak taban ve tavan ücretlerde değişikliğe gidildi. Böylece kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları tek tek belli oldu. İşte o rakamlar...

Son dakika! Merkez Bankası faizi yüzde 15'ten yüzde 17,5'e yükseltti!

Merkez Bankası politika faizini yüzde 15'ten yüzde 17,5'e çıkardı. İşte ayrıntılar...

İller Bankası 9 ildeki 27 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade fırsatı!

İller Bankası, Ankara, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Manisa, Mersin ve Muğla illlerinde yer alan 27 adet arsayı satıyor. Peki 9 ilde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ziraat Bankası 2023 yılında ne kadar promosyon verecek? 

2023 yılında emekli olacak çalışanlar, EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte Ziraat Bankası'nın emekli promosyon ücretlerini merak etmektedir. Ziraat Bankası, EYT emekli promosyon ücretlerinin güncel ödeme listesini yayınladı. İşte 2023 Ziraat EYT emekli promosyonu...

İş Bankası'ndan yüzde 30 açıklaması

İŞ Bankası'ndan müşterilerinin faydalanabileceği önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından gerçekleştirilen açıklamada yüzde 30'a varan indirimli kredinin detayları anlatıldı.

Avrupa Merkez Bankası üyesinden ilk açıklama geldi! Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yönetim kurulu üyesi Klaas Knot, ECB'nin vereceği faiz kararı ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

iller bankası Macunköy arazisi Haberi

iller bankası Macunköy arazisi


İller Bankası Emek, Tunalı, Ayrancı ve Büklüm sokak gibi merkezi yerlerdeki lojmanlarının satışından 45 milyon TL gibi yüksek bir gelir elde etti. Banka şimdi de Esat, Macunköy ve İncek'teki değerli arazilerini hasılat paylaşımı yöntemiyle paraya dönüştürecek. Bu arazilere yapılacak lüks konutlardan kuruma gelir sağlanacak. 


BEKLEDİĞİMİZDEN FAZLA 

İller Bankası Genel Müdür Vekili Tuncay Karaman, İller Bankası'nın belediyelere daha fazla gelir sağlamak için kentsel dönüşüm projelerine girdiğini söyledi. Bu kapsamda Ankara'da yürüttükleri projeler hakkında bilgi veren Karaman, Ankara'da kampüs dışındaki lojmanlarını sattıklarını belirtti. 


Karaman, Başbakan Erdoğan'ın lojmanların satışına yönelik çağrısının ardından harekete geçen ilk kurumun kendileri olduğuna da dikkat çekerek, "Yoğunluğu Ankara'da olmak üzere 369 lojmanımız vardı. Buraları satıp, 45 milyon TL gleir elde ettik. Emek'te, Tunalı'da, Yenimahalle'de, Telsizler'de, Etlik'te, Büklüm Sokak'ta ve Ayrancı'da...