02 / 05 / 2024

iller bankası yapım ihalesi sonucu

iller bankası yapım ihalesi sonucu

İller Bankası Anonim Şirketi İhale Dairesi Başkanlığı 2014/35638 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Fidanlar İnşaat Sondajcılık firması kazandı...

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 100 arttı! Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 50 ila yüzde 100 oranında arttı. Peki Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Ziraat Bankası'ndan müjde! Hemen buraya bakın!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerini ilgilendiren önemli bir hediye kampanyası geldi. Ziraat Bankası tarafından 1 bin 500 TL para ödemesi yapılacak. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama yapıldı

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından market alışverişlerine destek olması amacıyla kampanya başlatıldı.

Yapı Kredi Bankası'ndan müşterilerini yakından ilgilendiren flaş bir açıklama! Yapı Kredi hesabı olanlar dikkat

Yapı Kredi Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Bankada hesabı olanlar bu açıklamayı dikkatli şekilde okuması tavsiye edildi.

İş Bankası'ndan müjde! Tam 500 TL'ye varan MaxiPuan! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde geldi! Tam 500 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayın! İş Bankası, tarafından yapılan açıklama geldi. 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi TBMM'de!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'daki İller Bankası'nın taş binası yıkılacak mı?

Koruma Kurulu tarafından tescil edilen Ankara’daki İller Bankasının taş binası da bu alanda yapımı süren camiye kurban ediliyor. Tescili kaldırılarak yıkılması istenen İller Bankası taş binası boşaltılmaya başladı.

Alanya Belediye binası için İller Bankasından kredi kullanılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında yapılan Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısında, Başkan Yücel’e, Belediye hizmet binasının yapımında İller Bankasından kredi kullanılması için yetki verildi.

Kasaba Ömerli'nin 3.etap yapımında lüks markalar kullanılıyor!

Türkiye İş Bankası iştirakleri ve Altınhas Holding ortaklığı ile Ömerli’de yapılan Kasaba projesinin 3’üncü etabının yapımında birinci sınıf inşaat malzemeleri, iç dekorasyonunda ise dünyaca ünlü lüks markalar kullanılıyor.

Gümüşhane’de yeni su depolarının yapımı devam ediyor!

Gümüşhane Belediyesi tarafından İller Bankası’nın Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri (SUKAP) kapsamında yapmayı planladığı 5 yeni su deposunun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

İller Bankası'ndan Yıldırım'daki kentsel dönüşüme destek!

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, "İller Bankası olarak, Yıldırım'daki kentsel dönüşüm başta olmak üzere, projelere her türlü desteği sağlamaya hazırız. Yıldırım Belediyesi ile işbirliğimiz artarak devam ediyor" dedi.

Ataşehir İller Bankası Binası 25 Mayıs'ta açılacak!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ’nin İller Bankası için yapımını tamamladığı “İller Bankası AŞ İstanbul Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası”nın açılışı töreni 25 Mayıs’ta gerçekleşiyor.

İller Bankası içme suyu yapım ihalesi gerçekleşti!

İLLER Bankası Anonim Şirketi Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı 2014/ 121450 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

iller bankası yapım ihalesi sonucu Haberi

iller bankası yapım ihalesi sonucu

İller Bankası Anonim Şirketi İhale Dairesi Başkanlığı 2014/35638 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 

İller Bankası Anonim Şirketi İhale Dairesi Başkanlığı Macunköy Lojmanları A-l Blok toplantı salonu Çamlıca Mahallesi Yenimahalle Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye yedi firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 3.864.908,62 TRY olan ihaleye giren dört firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

En yüksek teklifin 4.997.667,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 3.230.180.00 TRY verildi. 

Kalkandere (Rize) içmesuyu inşaatı yapım işi için açılan ihalede sınır değer 2.935,922,00 TRY olarak belirlendi. FİDANLAR İNŞAAT SONDAJCILIK ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. 3.230.180,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...