05 / 05 / 2024

İlter Şekerdağ

İlter Şekerdağ

Şeynan Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Bahattin Şekerdağ, İlter Şekerdağ ve İbrahim Emre Şekerdağ tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Kurtköy, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Mla Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Mla Mühendislik Limited Şirketi Sarıyer’de 1milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak, Aykan İlter ve Mehmet Ünsal tarafından kuruldu.

Beal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berkant İlter tarafından kuruldu.

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olan İdris Turan İlter kimdir? Nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte İdris Turan İlter ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Day İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Day İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Daran İlter tarafından kuruldu.

İlter Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İlter Yapı Denetim Limited Şirketi Bakırköy'de Çiğdem Fidan tarafından kuruldu.

No36 İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No36 İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hayrullah İlter ve İsmail İlter ortaklığında kuruldu.

Erşa Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erşa Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Erhan İlter tarafından kuruldu.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Tcv Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tcv Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahir İlter Bilge tarafından kuruldu.

Ki Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ki Design Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Kübra İlter tarafından kuruldu.

İlter Metal İnşaat Nakliye Reklam İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlter Metal İnşaat Nakliye Reklam İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Öztürk tarafından kuruldu. 

Tatlıcıların yalısına haciz geldi!

Piyasalarda gayrimenkul zenginliği ile bilinen, 2012'de vefat eden merhum iş insanı Şehmus Tatlıcı’nın kızı Gülşen İlter’in borcundan dolayı Tatlıcıların Kanlıca'daki yalısının bir kısmına haciz geldi.

İlter Şekerdağ Haberi

İlter Şekerdağ
Şeynan Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Bahattin Şekerdağ, İlter Şekerdağ ve İbrahim Emre Şekerdağ tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Şeynan Turizm Otelcilik Anonim Şirketi iş konusu;1-Her türlü Otel, Motel, Pansiyon, Tatil köyü gibi turistik ve dinlenme tesisleri kurmak, kurulu olanlara ortak almak yada devralmak işlettirmek veya bu tesislerin işletmeciliğini yapmak. 2-Seyahat ve turizm acentelikleri kurmak ve işletmek. 3-Yurtiçinde ve Yurtdışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek, yerli ve yabancı turistlerin, yurtiçi ve yurtdışında konaklama seyahat, taşınma rehberlik hizmetlerini vermek. 4-Gerekli izinleri almak koşuluyla, yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, her türlü oyun, gösteri, yarışma organize etmek, sergilemek, veya ettirmek, sosyal ve sportif faaliyetlere katılmak sponsor olmak her türlü sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler...