28 / 04 / 2024

ilyas ayvacı

ilyas ayvacı

Eroğlu ve Ayvacı Ailesi Akkom Gayrimenkul’de birleşti!İstanbul Lounge’un yapımcı firması olan Eroğlu Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Akkom Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık AŞ ismi ile yeni bir şirketinde başk

İlyas Avcı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İnfo Yatırım’da hangi görevde bulunuyor?

İlyas Avcı ne zaman ve nereden mezun oldu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi belgeleri bulunuyor? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte İlyas Avcı ile ilgili merak edilen tüm bilgiler...

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

İlyas Şeker: Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Depremler bize, ölümlere depremin değil, sağlıksız binaların sebep olduğunu gösterdi. Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalıdır" dedi.

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 

IMAX Turizm Seyahat Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IMAX Turizm Seyahat Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ilyas Mohammad Nabil ve Mohammad Nabil  Moharam ortaklığıyla kuruldu. 

İlyas Terzi'den Ayvacık'ta kaçak yapı inşaatı!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Ayvacık'ta devasa bir kaçak yapı yaptırdığı iddia edildi.Terzi "Yapı imar affından faydalandım ve ruhsatlı" sözleriyle kendini savundu.

Edirne İpsala'da 4.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İpsala Belediyesi mülkiyetinde bulunan Saraçilyas Mahallesi, 82 Ada, 1 no’lu Parsel üzerinde 16 Mart'ta kat karşılığı inşaat işi ihale edecek..

Edirne İpsala'da 5.1 milyon TL'ye satılık 66 işyeri!

Edirne İpsala Belediyesi, Saraçilyas Mahallesi 146 ada,104 parseldeki 66 ofisi satışa sunuyor. İhaleler 18 Temmuz'da gerçekleşecek..

İlyas Şeker: İstanbul depreminde Kocaeli yıkılır!

‘Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nda konuşan AKP milletvekili İlyas Şeker, “İstanbul depreminde Kocaeli'de bugün sağlam olarak görülen çok sayıda binanın yıkılacağını düşünüyorum” dedi

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

ilyas ayvacı Haberi

 ilyas ayvacı

Eylül ayı sonunda lansmanı yapılan İstanbul Lounge’un yapımcı firması Eroğlu Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Akkom Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık AŞ ismi ile yeni bir şirketin daha yönetim kurulu başkanlığını üstlendi.
Adres olarak Yeni Mahalle Kennedy Caddesi N 200 Bakırköy gösterilen şirkette Eroğlu Ailesinin yanı sıra Ayvacı Ailesi’den iki isim yer aldı. Yönetim kurulunda Ömer Faruk Ayvacı başkan yardımcısı, İlyas Ayvacı ve Yavuz Eroğlu ise yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Ana sözleşmesinin imzalanması ve İstanbul Ticaret Odası’na kaydı 26 Ekim 2010 tarihinde yapılan şirketin sermayesi 120 bin TL olarak kayıtlara geçti. Gayrimenkul hizmetleri yapmak üzere faaliyete geçen şirket, gayrimenkulün yönetimi, yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul danışmanlığı ve emlak komisyonculuğu ile iştigal edecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL...