02 / 05 / 2024

İlyas Tahincioğlu şirket

İlyas Tahincioğlu şirket

Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketi Tahincioğlu, markasını korumak ve müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla iki yeni şirket kurdu...

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den iki yeni şirket!

Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketi Tahincioğlu, markasını korumak ve müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla iki yeni şirket kurdu...

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün 2 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 200 bin TL.

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu YT Gayrimenkul Yatırım Ananonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu tarafından kuruldu.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndaki yeni şirket 2 Haziran'da 100 bin TL sermaye ile Ataşehir, Barbaros Mahallesi' nde kuruldu.

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ ile Nida İnşaat ve Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Şirket 100 bin TL sermayeye sahip.

Tahincioğlu, İstinye'ye apart otel yapacak!

Tahincioğlu İnşaat 2016'da Kayabaşı, İstinye ve Bomonti’de satış değeri 6 milyar lira olan 3 proje satışa çıkaracak. Şirket İstinye’de Emirgan Korusu’na komşu apart otel yapacak.

İlyas Tahincioğlu şirket Haberi

İlyas Tahincioğlu şirket

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık ve Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim Şirketi isimli iki yeni şirket kurdu. 

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık, hem Tahincioğlu Gayrimenkul’ün mevcut portföyündeki tüm müşterilerine,  hem de sektörde kurumsal hizmet beklentisi olan diğer projeler ve müşteriler için ikinci el satış, kiralama ve danışmanlık hizmeti verecek. Şirketle, sektörde önemli bir talebi karşılanması hedefleniyor. Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık şirketinde Mustafa Çakmak Yönetim Kurulu Başkanı olarak, Aykut Celeb ise Genel Müdür olarak görev yapıyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesinde hayat bulan Multi Evler'in lansmanında önemli açıklamalarda bulundu. Tahinoğlu, yeni kurulan şirketlere ilişkin şunları söyledi: 

"Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketi Tahincioğlu, markasını korumak ve müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için iki yeni şirket ile çalışmalarını sürdürüyor.

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık, hem Tahincioğlu Gayrimenkul’ün...