07 / 05 / 2024

Imad Al Khatib

Imad Al Khatib

Granada İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi, Imad Al Khatib tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Itır Sokak'ta kuruldu.

Elm Apartments Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Elm Apartments Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Imad Al-Salam tarafından kuruldu.

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Eman   Al-Khatib tarafından kuruldu.

Plannıng Skılls Gayrimenkul İnşaat Mobilya Mutfak Malzemeleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plannıng Skılls Gayrimenkul İnşaat Mobilya Mutfak Malzemeleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tareq Alsayb, Imad Al Shayb, Safaa Alsaeb ve Zıad Alshayb ortaklığında kuruldu. 

Al Noor Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Noor Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Imad A.M. Alshaer ve Issam A.M. Alshaer ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Fatih'te kuruldu.

H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Hawraa Fadhıl Abdulsahıb Shakarchı ve Mohamad Imad Al-Zahabe ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Granada İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granada İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi, Imad Al Khatib tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Itır Sokak'ta kuruldu.

Konut satın alırken İstanbulluların ve Ankaralıların dikkat ettikleri 7 nokta!

Konut satın alırken Ankaralılar nelere dikkat ediyor? İstanbullular nelere?

Hangi alışveriş merkezleri kapanacak?

Son yılların en popüler konularından birisi alışveriş merkezleri... 1980'lerin sonlarına doğru Galeria ile İstanbul'da başlayan alışveriş merkezi rüzgarı 1990'larda yaşanılan krizlerin etkisiyle dalgalı bir seyir izlemişti. Son 5 yılda ise bir fırtınaya d

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Imad Al Khatib Haberi

Imad Al Khatib

Granada İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi, Imad Al Khatib tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Granada İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1.       Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.       Her...