09 / 05 / 2024

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musa İmamoğlu ve Recai İmamoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Ekrem İmamoğlu: Sosyal konut projelerini hızlandırdık!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, '2020'de neler oldu?' başlığı adında İBB tarafından yürütülen faaliyetleri anlattı. İmamoğlu, 'Sosyal konut projelerini hızlandırdık' dedi. 

Ekrem İmamoğlu'nun konut projesi sosyal medyada gündem oldu! 

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun dar gelirliler için açıkladığı konut projesi sosyal medyada gündem oldu. 

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musa İmamoğlu ve Recai İmamoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeni Kent Toplu Konut projesi tanıtıldı!

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Yeni Kent Toplu Konut projesinin tanıtımı yapıldı.

Katar’dan toplu konut teklifi!

Sabah, Daily Sabah ve aHaber'in basın sponsorluğunda Doha'da gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda yatırımcılarla görüşen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar’dan toplu konut teklifi aldıklarını açıkladı.

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Çiçek tarafından kuruldu.

Manisa Akhisar'daki Romanlara yönelik toplu konut çalışmaları mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Roman vatandaşlara yönelik toplu konut çalışmalarına ilişkin 10 soru sordu..

Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Gemlik Belediyesi Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı. İşte detaylar...

Ankara Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Halaçlı-Velihimmetli Çayırlı Mahalleleri Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanına ilişkin imar planı yarın askıya çıkarılıyor...

Kuşadası'nda yapılacak toplu konut projesi TBMM'de!

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın'daki bir toplu konut projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Depboylu sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Musa İmamoğlu ve Recai İmamoğlu ortaklığında kuruldu.


İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Cumhuriyet Mh.Pelin Sk. N.15/2...