18 / 05 / 2024

İman Gayrimenkul Kimin

İman Gayrimenkul Kimin

İman Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi Raghad Al Haffar tarafından 450 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Tolıman Property Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tolıman Property Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır tarafından kuruldu.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Man Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Man Gayrimenkul Limited Şirketi Şile’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Musa Ünver  ve Ömer Müjdeci tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

Gayrimenkul 2021'de de yıldız olabilir!

2020 yılında ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul sektörü bu özelliğini 2021'de de koruyabilir. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul en güvenli yatırım araçlarından biri olarak yatırımcısını sevindirmeye devam edecek yorumunda bulundu. 

Pallturk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pallturk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nawar Sulaıman tarafından kuruldu.

Avrupa Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yegengil ve Rasoul Narımanı Zamanabadı ortaklığında kuruldu.

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Fırat Danışman tarafından kuruldu.

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Türkiye gayrimenkul pazarında Çin atağı!

Türkiye’den gayrimenkul alan yabancılarda Çinliler öne çıkmaya başladı. Pandemi döneminde dahi 500 konut aldılar. Yatırım danışmanı Hakan Bucak, “Oluk oluk geliyorlar, 5 yıl sonra da burada üretime başlayacaklar” dedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Gayrimenkul danışmanı ile pazarlık!

Son iki aydır canlanma sürecinde olan gayrimenkul piyasasında alıcı adayları sık sık emlakçılarda pazarlık masasına oturuyor. İşte pazarlık sürecinde yapılan hatalar...

İman Gayrimenkul Kimin Haberi

İman Gayrimenkul Kimin



İman Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi 450 bin TL sermaye ile bugün Raghad Al Haffar tarafından kuruldu. 


İman Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜSAVIRLIGI Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.......ve ana sözleşmesinde yazılı işler.



İman Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi Adres; Başakşehir Mh.Yarenler Sk. B.Vadi Kntl.St.A Bl.Ap.N4 A/14...