15 / 05 / 2024

İman Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi

İman Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi

İman Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te, Bağcılar'da E.Mohamed Alı Moussa Sheha Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ağabeyli İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ağabeyli İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samed Taş tarafından kuruldu.

Sad Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sad Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Dönmez tarafından kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Belediyeden konut, ticaret ve turizm imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret, turizm ve konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Edirne Belediyesi'nden ticaret, turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez Kocasinan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İl Özel İdaresi'nden ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Maltepe'de Ceyhun Diremler ve Sedef Mürsel ortaklığında kuruldu.

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Abdul Hady Alsmaeel ve Sulaıman Tayyar ortaklığında kuruldu.

Born Dış Ticaret Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Born Dış Ticaret Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Yavuz İnce tarafından kuruldu.

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Nejat Erbil Ağman tarafından açıldı.

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Baransyh İnşaat Otomotiv Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baransyh İnşaat Otomotiv Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Seyhan tarafından kuruldu.

İman Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi Haberi

İman Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi

İman Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi 5 Mart 2015'te 200 bin TL sermaye bedeli ile E.Mohamed Alı  Moussa Sheha Müdürlüğü'nde kuruldu.


İman Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi iş konusu; A- TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d-     Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e-     Ticari amaçlı her...