01 / 05 / 2024

İmar Barışı uzatılma kararı

İmar Barışı uzatılma kararı

İmar barışında başvuru süresini uzatan Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İmar barışı başvuru süresi resmen 31 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldı...

2023 imar barışı olacak mı? 2023 yılında imar affı var mı? İmar affı uzatıldı mı?

İmar barışına dair pek çok soru sorulmaktadır. Özellikle yeni yıla girerken bu soruların sayısı artmaktadır. İşte İmar affına dair detaylar!

İmar barışı uzayacak mı? 2020 yılında imar barışı olacak mı?

İmar barışı uzatılacak mı sorusu, kendilerine verilen süreçte bu imkandan yararlanamayan vatandaşların araştırdığı konu oldu. Peki, imar barışı uzayacak mı? İşte, 2020 yılında imar barışının olup olmayacağıyla ilgili tüm merak edilenler...

Antalya'da imar barışı için 1.5 milyar TL ödendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 31 Aralık 2019 tarihine kadar uzatılan 'İmar Barışı'nda sona yaklaşılırken 188 bin 281 'Yapı Kayıt Belgesi' oluşturuldu. Antalyalılar belge almak için 1 milyar 541 milyon 915 bin 235 lira ödeme yaptı. 

İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman?

Ülkemizde son dönem en fazla araştırılan konular arasında yer alan İmar Barışında başvuru süresnn ne zaman sona ereceği oldukça merak ediliyor. Peki imar barışında son gün ne zaman? İmar barışı hangi tarihe kadar uzatıldı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İmar barışında son ödeme tarihi ne zaman?

10 milyon 250 bin başvuru alınan imar barışı uygulamasında son başvuru tarihi Cumhurbaşkanlığı kararıyla 31 Aralık 2019 tarihine kadar uzatıldı. İmar barışı uygulamasına şimdiye kadar en fazla başvuru İstanbul'dan geldi. 

İmar barışında taksit imkanı!

İmar barışı ödemeleri için süre uzatıldı. 10 milyon 250 bin vatandaşın başvuru yaptığı uygulama ile devletin kasasına 22 milyar 900 milyon lira girdi. İmar Barışı'na gelen yenilikle birlikte kamu bankaları bedeli ödeme için kredi fırsatı sunuyor.

İmar barışı ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

İmar barışında ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı. Yapı Kayıt Belgesi için başvurmuş olanlar, bedelin en az yüzde 25’ini 31 Temmuz’a kadar, kalan kısmını ise 31 Aralık tarihine kadar taksitle yatırabilecek....

İmar barışında çifte talep!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "İmar barışında ödeme süresinin uzatılması ve taksitlendirme imkanı sağlanması faydalı olacaktır" açıklamasında bulundu.

İmar barışına kredi desteği!

Yaklaşık bir senedir devam eden İmar Barışı başvuruları bu hafta sona eriyor. İmar Barışı başvuru süresinin tekrar uzatılmayacağı vurgulanarak son tarih 15 Haziran olarak duyuruldu.

İmar barışında bunlara dikkat!

Başvuru süresi iki kez uzatılan İmar Barışı uygulamasında süre 15 Haziran 2019 günü doluyor. İmar Barışı’na başvurular ise 10 milyonu geçti.

İmar barışı başvuruları için son 6 gün!

İmar Barışı'na başvuruları 6 gün sonra sona eriyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre İmar Barışı için başvuru süresi yeniden uzatılmayacak

12 maddede imar barışı başvuru kılavuzu!

İmar barışı başvuruları geçtiğimiz Haziran ayında başladı ve yoğun talep nedeni ile başvurular 31 Aralık'ta bitmesi gerekirken Haziran ayına kadar uzatıldı. Peki, başvurular nasıl yapılacak?

İmar barışı başvuru işlemi nasıl yapılır?

Geçtiğimiz sene gündeme gelen İmar barışı 2019 yılı itibariyle başvuru süresi uzatıldı. Peki imar barışı başvuru işlemi nasıl yapılır?

İmar Barışı uzatılma kararı Haberi

İmar Barışı uzatılma kararı

İmar barışında başvuru süresini uzatan Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.

31 Aralık 2017 Tarihinden Önce Yapılmış Ruhsatsız veya Ruhsat ve Eklerine Aykırı Yapılar İçin Yapı Kayıt Belgesi Başvuru Süresinin 31 Aralık 2018 Tarihine Kadar Uzatılmasına Dair Karar şu şekilde;

Karar Sayısı: 257

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresinin 31 Aralık 2018 tarihine kadar uzatılmasına, 3194 satılı İmar Kanununun  geçici 16 ncı maddesi gereğince karar verilmiştir.

 İmar barışı resmen uzatıldı!İmar barışı fırsatçılarına dikkat!Adım adım imar barışı başvuru süreci!