20 / 05 / 2024

imar blokları çırçır imar planı

imar blokları çırçır imar planı

Eyüp İmar Blokları'na İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Avcılar'da vatandaşlardan imar çağrısı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, binalarının depreme dayanıklı hale gelebilmesi ve imar sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

Alanya Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Alanya Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “İmar Barışı’ndan faydalanabilirim ümidiyle kaçak yapıya yönelen vatandaşlarımıza tavsiyem boşa zarar etmesinler. Hepsini tek tek yıkacağız” diye uyardı.

Kocasinan Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kocasinan Belediyesi, 2020 yılın ilk meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini masaya yatırdı.

Bakanlık Muğla'da imar aykırı projelerin yıkımını devraldı! 

Muğla Bodrum'da imara aykırı inşa edilen projeler mühürlenmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projelerin yıkım işlemlerini devraldı. 

Kars Belediye Meclisi'nde inşaat sektörü ve kentleşme görüşüldü!

Kars Belediye Başkanlığı, yapılaşmaların daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için ‘Kentleşme Ve İmar Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştayda inşaat sektörü, kentleşme ve imar görüşüldü.

Karaman Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Karaman Belediye Meclisi, 6 Eylül Cuma günü saat 15:00'te Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı düzenleyecek Toplantıda imar planları görüşülecek.

Elazığ Merkez Cami'nin minaresi imar aykırı mı?

Elazığ merkeze bağlı Kuyulu Köyü’nde Devlet Hava Meydanları sınırları içerisinde olan Merkez Cami'nin minaresinin imara aykırı olduğu ortaya çıktı...

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çatalca Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının 2. Birleşimi gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında toplandı.  Hisarbeyli Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar oy birliğiyle kabul edildi.

İzmir Aliağa Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

İzmir Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere 32 madde karara bağlandı.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda imar konuşuldu.

Sakarya Akyazı Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Sakarya Akyazı Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis oturumunda, imar planı uygulamaları görüşüldü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündemindeki maddeleri görüşmek için Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci birleşimi yapıldı.

imar blokları çırçır imar planı Haberi

imar blokları çırçır imar planı



İstanbul Eyüp İlçesi, Çırçır Mahallesi, 179 Ada, 2 Parseldeki Eyüp İmar Blokları'na İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 11 Kasım 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı ve raporları için...