01 / 05 / 2024

imar çalışmaları gölbaşı belediyesi

imar çalışmaları gölbaşı belediyesi

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Velihimmetli ve Çayırlı Mahalleleri'ne yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirerek onların istek ve sıkıntılarını dinledi..

Yeni çalışmalar gündeme bomba gibi düştü! Memura 3600 ek gösterge düzenlemesi geliyor...

Birinci derecedeki memurların tamamının 3600 ek göstergeden yararlanması amaçlanan düzenleme için çalışmalar başladı. İşte detaylar...

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ndeki inşaat çalışmaları görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor... 

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’ye kurulacak hastaneler için yapılan çalışmalar görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı salgın hastanelerinin yapımı için başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nin imar çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Gölbaşı Millet Bahçesi için çalışmalar başlıyor!

Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Gölbaşı Millet Bahçesi'nin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. İhalesinin kısa süre sonra gerçekleşmesi planlanan proje İkinci 100 gün icraat programında yer alıyor.

imar çalışmaları gölbaşı belediyesi Haberi

imar çalışmaları gölbaşı belediyesi

GÖLBAŞI Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Velihimmetli ve Çayırlı Mahalleleri'ne yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ziyaret ettiği Velihimmetli ve Çayırlı Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Odabaşı, parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirerek onların istek ve sıkıntılarını dinledi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade ederek, "Gölbaşı Belediyesinde esas olan vatandaşla birlikte yönetim anlayışıdır. Bugüne kadar birçok mahallemizde yapılan imar çalışmalarını vatandaşımızla birlikte yaptık. Gölbaşı Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin yanına giderek yapılacak imar planı çalışmaları hakkında tek tek bilgi veriyoruz. Kapalı kapılar arkasında imar çalışması yapmıyoruz. Herkesin gözleri önünde çalışma yapıyoruz. Amacımız Gölbaşılı hemşehrilerimizin hakkının kaybolmaması için çalışmaktır. Bugün de Velihimmetli ve Çayırlı Mahallemizde parselasyon...