17 / 05 / 2024

imar çukurova

imar çukurova

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Barut, Çukurova'daki beton yığınının minimuma indirilmesi gerektiğini söyledi. Ayhan Barut, gelişime açık bir ilçe konumundaki Çukurova'da hemşehrileriyle birlikte geleceğe yürümeye kararlı olduğunu söyledi...

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Çukurova Şambayadı'nda imar sorunu çözüldü!

1995 yılından beri çözülemediği için 16 bin hak sahibinin mağdur olduğu Şambayadı bölgesinin imar sorunu çözüldü.

Adana Şambayadı'nın 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Şambayadı, Kabasakal, Esentepe bölgesindeki imar sorununun ortadan kalktığını söyledi. 

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

Adana'da 21 yıllık imar sorunu çözülüyor!

95 yılından beri imara açılmayı bekleyen Şambayadı, Esentepe, Kabasakal, Kireçocağı arasında ki mevkide bulunan alanların imar düzenlemesi için Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi düğmeye bastı.

Adana Çukurova'da 5 binlik imar planı Meclis'ten geçti!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Çukurova ilçesi, Şambayadı, Esentepe, Kabasakal, Kireçocağı mahallelerini kapsayan 1000 hektarlık alanda 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar plan değişikliğini kabul etti.

AYAMDER'den Çukurova'da imar çağrısı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 50’yi aşkın STK başkanı ile danışma kurulu toplantısında biraraya geldi. STK temsilcileri, ilçeye yüksek katlı konut için imar verilmesi konusunda taleplerini dile getirdi.

Çukurova Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nda olumsuz restorasyon!

Çukurova Belediye Meclisinde seçimler yapıldı. Meclis Başkan Vekilleri, katipler ve Encümen üyeleriyle Komisyona girecek üyeler seçildi. Öncekilerle seçimle yenilenenlere baktığımızda pek değişiklik yok.

Çukurova Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Çukurova Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci oturumu, Belediye Başkanı Soner Çetin başkanlığında gerçekleştirdi.İmar Komisyonu'na Abeydullah Kolcu, Nuray Yılmaz, Mehmet Esendemir, Tayfun Altaş, Mehmet Saygın seçildi.

Belediye meclislerinde neden hep imar konuşulur?

Posta Çukurova GAP Gazetesi köşe yazarı olan İsmail Güneş bugünkü yazısında ''Belediye meclislerinde neden hep imar konuşulur?'' sorusuna cevap buldu. İşte Güneş'in o yazısı...

Adana Çukurova'da konut satışları durma noktasına geldi!

Banka kredilerindeki faizlerin son dönemde tavan yapması ve yaşanan imar sorunu Çukurova İlçesi'ndeki emlak fiyatlarını olumsuz etkiledi. Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt, konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

Çukurova Huzurevleri Mahallesi'nde yeşil alan tartışması!

Adana'nın Çukurova ilçesinde, belediyenin yeşil alana spor tesisi yapmak istemesine imar durumu nedeniyle karşı çıkan bazı mahalleliler, alana yapılacak halı saha üzerinden haksız rant elde edileceğini ileri sürdü.

Çukurova Carrefour AVM imar planına itiraz edildi!

Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülen Çukurova'daki Carrefuor’un AVM’sinde imar tadilatı oylanmış oylama sonucu imar tadilatı oy çokluğu ile kabul edilmişti. Oylama bitti ama AK Parti’li Ozan Gülaçtı ile CHP’li Yusuf Akıncı olayın peşini bırakmıyor.

imar çukurova Haberi

imar çukurova

Çukurova, karmaşık imar yoğunluğundan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, gelişime açık bir ilçe konumundaki Çukurova'da hemşehrileriyle birlikte geleceğe yürümeye kararlı olduğunu bildirdi.

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası ile özdeşleşen, ZMO Adana Şubesi'nin uzun dönem başkanlığını yürüten, CHP Çukurova İlçe Eski Başkanı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Adana ve Adanalı'yı yakından tanıdığını, sorunları ve çözüm önerilerini iyi bildiğini kaydetti.

CHP'nin ilçelerdeki gücüyle Büyükşehir Belediyesi'nde de önemli başarı elde edebileceğini her fırsatta dile getiren Ayhan Barut, CHP kadrolarının işbaşına gelmesi için her türlü çabayı göstereceğini söyledi.

Eğitim düzeyi ve gelir seviyesiyle Adana'nın en önemli ilçelerinden biri olan Çukurova'nın Büyükşehir Belediye seçimlerinde kilit bir rol oynayacağını vurgulayan, ilçe başkanlığını yaptığı Çukurova'yı ve hemşehrilerini...