30 / 04 / 2024

imar hak sen elazığ iletişim

imar hak sen elazığ iletişim

TOKİ ve İMAR-HAKSEN işbirliğiyle yapılan 416 konutun kat kurası çekildi. Bir salonda gerçekleştirilen kura çekilişine, HAKSEN İl Başkanı Murat Akdin, noter memurları ve konut adayları katıldı.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Reşadiye'nin imar sorunu çözülmeyi bekliyor!

Reşadiye 2014 yılında köy statüsünden çıkarıldı ve büyük bir mahalle oldu. Reşadiye şehir merkezlerine çok yakın olmasına rağmen, çok basit imar ve alt yapı sorunlarından dolayı bir türlü hak ettiği şekilde gelişemiyor.

İstanbul Avcılar’da yeni imar planı değişikliği onaylandı!

İstanbul’un deprem tehlikesi açısından ilk sıralarda gelen ilçelerinden biri olan Avcılar’da yeni imar planı değişikliği onaylandı. Vatandaşlar hak kaybı yaşamadan evlerini yenileyebilecekler…

Manavgat Maşattepe'de imar sorunu çözüldü!

Manavgat'ın Maşattepe'de bulunan 120 hektarlık alanda imar soruna çözüm bulundu. İmar uygulamasıyla on binlerce hak sahibi tapusuna kavuşacak.

İmar barışında tarih tartışması!

Bakanlar Kurulu’nda alınan kararla birlikte 31 Aralık 2017 tarihinden önce imarsız yapıların kayıt altına alınarak inşa edilmiş, tamamen kaçak veya bir bölümü kaçak ev, işyeri, bina, kooperatif hak sahipleri yararlanabildiği imar barışında tarih tartışması başladı.

Çeşme RES'in imar planları davalık oldu!

İzmir'in Çeşme ilçesi Sarnıç bölgesindeki rüzgar enerjisi santrallerinin (RES) imar planları, hak sahipleri tarafından açılan davanın ardından iptal edildi.

Çukurova Şambayadı'nda imar sorunu çözüldü!

1995 yılından beri çözülemediği için 16 bin hak sahibinin mağdur olduğu Şambayadı bölgesinin imar sorunu çözüldü.

İmar barışında yüzde 100 katılım gerekli!

Kentsel dönüşümde olduğu gibi imar barışında da bazı hak sahipleri sürecin tıkanmasına neden oluyor. 20 daireli bir apartmanda 1 kişi hayır derse tapu verilmiyor. 

Tuzla Tepeören'deki hak sahipleri tapularına kavuşuyor!

Tuzla Belediye Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 1. ve 4. etap imar uygulaması tamamlanan Tuzla Tepeören’de 9 bin 300 tapunun hak sahiplerine dağıtıma hazır olduğunu söyledi.

Çayırova Şekerpınar 5. etapta imar sorunu çözüldü!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin gayretleriyle çözüme kavuşan Şekerpınar 5. etap imar uygulamasında hak sahibi olan vatandaşlar tapularına kavuştu.

İzmir Karabağlar imar istiyor!

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşümde Hak Arayanlar Derneği Başkanı Halil Ecevit, Karabağlar'daki kentsel dönüşümle ilgili olarak, açıklamalarda bulundu. Ecevit, bölge halkının imar istediğini belirtti.

imar hak sen elazığ iletişim Haberi

imar hak sen elazığ iletişim

Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve İMAR-HAKSEN işbirliğiyle yapılan 416 konutun kat kurası çekildi. Bir salonda gerçekleştirilen kura çekilişine, HAKSEN İl Başkanı Murat Akdin, noter memurları ve konut adayları katıldı. 


Kuraya girecek toplam konut sayısının 416 adet olduğunu dile getiren Akdin, "Kurada çıkarılan bodrum sayısı 68 adettir. Sendika olarak verdiğimiz sözlerin arkasında durarak bodrumlar kuradan çıkarılmıştır. Kura herhangi bir olumsuzlukla sonuçlanırsa TOKİ Başkanlığı binalara el koyarak, kurayı ağustos sonunda bodrumlarda dahil olarak çekeceğini ifade etmiştir" dedi. 




Fırat...