06 / 05 / 2024

İmar İnşaat Altınbaşak Doğa

İmar İnşaat Altınbaşak Doğa

Altınbaşak Doğa projesi, Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 1 blokta 63 daireden oluşan projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor. 

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Gram altın 50 TL düştü! Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti! 2 Nisan 2024 altın fiyatları

2 Nisan 2024 altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar ise kuyumcuların yolunu tuttu. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 2 Nisan 2024 altın fiyatları.

Demir cevheri yükseldi! İnşaat demir fiyatları çakıldı! 1 ton inşaat demiri ne kadar? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'deki talebin daha da toparlanacağı yönündeki umuduyla yükselişe geçti. İnşaat demir fiyatları ise resmen çakıldı. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İnce ve kalın inşaat demiri kaç lira? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Babalar günü hediyesi önerileri Altınbaş'tan! Yüzde 40'a varan indirimi kaçırmayın! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar güne sayılı günler kala binlerce kişi hediye arayışına devam ediyor. Altınbaş'tan babalar günü hediyesi önerileri geldi. Bileklikten, yüzüğe tüm takı çeşitlerinde yüzde 40'a varan indirim devam ediyor. Altınbaş 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Altın fiyatları çakılıyor! Gram altın, çeyrek altın resmen eridi! 22 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altın  fiyatları ikici seçim ve Fed faiz kararı etkisi ile resmen eridi Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 22 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

İmam Altınbaş Kimdir?

İmam Altınbaş kimdir? İmam Altınbaş’ın mesleği nedir? İmam Altınbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Altınbaş'tan tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan çılgın indirim! Sınırlı stokla sunulan bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Altınbaş, tektaş yüzüklerinde büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan çılgın indirim! Sınırlı stokla sunulan bu fırsatı sakın kaçırmayın!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Altın cuma indirimi başladı! Yüzde 50'ye varan çılgın indirim Altınbaş'ta! işte Altınbaş 8 Mart 2023 fiyat listesi

Altınbaş indirimlerle kaliteli alışveriş yapmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Altın Cuma indirimleri kolye, küpe ve yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirimlerle satışta. İşte Altınbaş 8 Mart 2023 fiyat listesi.

İmar İnşaat Altınbaşak Doğa Haberi

İmar İnşaat Altınbaşak Doğa

6 bin 695 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Altınbaşak Doğa projesi İmar İnşaat imzasını taşıyor. Altınbaşak Doğa Konutları bodrum + zemin+16 katlı tek bloktan meydana geliyor. 

Toplamda 63 daireye yer verilen proje Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Tüm dairelerin 4+1 planında tasarlandığı Altınbaşak Doğa projesinde dairelerin alanları brüt 190 metrekare büyüklüğünde...


Sosyal donatı alanları ve proje özellikleri:

Akıllı ev sistemi
Her dairede 2 banyo ve 2 balkon
Peyzajlı yeşil alan, botanik göl, yürüyüş ve koşu yolu, kamelya, botanik park
Çocuklar için açık ve kapalı oyun alanları, bisiklet parkuru
Açık alanda fitness, basketbol ve futbol sahası
Kapalı fitness salonu
Mini sinema salonu, etkinlik alanları, masa tenisi ve playstation oynama odaları
Mescit, özel günler için toplantı odası
Otopark, jeneratör
7/24...