28 / 07 / 2024

İmar İnşaat konut satışı

İmar İnşaat konut satışı

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş.’nin Genel Müdürü Ertan Aşrak, “Firmamızın adını kullanıp, mesaj yoluyla para isteyen kişi veya kişilere vatandaşlarımız itibar etmesin, kesinlikle ödeme yapmasın” diye uyardı.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Ömer Keleş ve Veysel Keleş ortaklığında kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

TOKİ Tunceli Örenönü 206 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli Örenönü 206 konut ve 8 dükkan ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek. 

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ön ödemeli konut satış sözleşmelerinde cayma hakkı!

Ön ödemeli konut satış sözleşmelerinde tüketici 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeden ve cezai şart ödemeden ön ödemeli konut satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.

Ön ödemeli konut almak isteyenlere 'yapı ruhsatı' uyarısı!

Etimesgut Belediyesi, yapı ruhsatı olmadan satışa çıkarılan ön ödemeli konut alımında vatandaşların mağdur olmaması için uyarılar yaptı.

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yüzde 0.88’e geriledi!

Konut kredisi faiz oranlarındaki seri indirimler sonrasında kentsel dönüşüm kredisi faizleri de geriledi. Devlet desteği ile beraber en uygun kentsel dönüşüm konut kredisi faiz oranı yüzde 0.88’e geriledi...

İmar İnşaat konut satışı Haberi

İmar İnşaat konut satışı

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş.’nin Genel Müdürü Ertan Aşrak, inşaatını sürdürdükleri toplu konut projesi İlimtepe’nin adını kullanan kötü niyetli kişi veya kişilerin bazı vatandaşların cep telefonlarına mesajlar atarak ev sahibi yapma vaadiyle dolandırmaya kalkıştığını belirtti. Ertan Aşrak, “Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş.’nin ve İlimtepe konutlarının adını kullanıp, mesaj yoluyla para isteyen kişi veya kişilere vatandaşlarımız itibar etmesin, kesinlikle ödeme yapmasın” diye uyardı.


30 YILDIR GÜVEN İNŞA EDİYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi güvencesinde Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş.’nin 30 yıla yakın süredir çarpık kentleşmeyi önleyici, halkın yaşam kalitesini yükseltecek projelere imza attığını vurgulayan Genel Müdür Ertan Aşrak, “Şirketimiz, 30 yıllık süreçte 8 bin 700 adet konut üretip, dar gelirlileri ev sahibi yaparken, inşaat sektöründe de düzenleyici rol üstleniyor. Bu amaç...