02 / 05 / 2024

imar iskan bloklarında son durum ne

imar iskan bloklarında son durum ne

İmar İskan Blokları ev sahiplerinin Emlak Konut GYO ile noterde imzalayacağı sözleşmeden sonra kazma vurulacak. Peki ev sahipleri ne kadar kira yardımı alacak? Yeni evler lüks mü sosyal konut mu olacak?..

Seyitnizam İşçi Blokları'nda ilk imzalar atıldı! 82 daire, 14 bina için kentsel dönüşüm başlıyor!

10 senedir kentsel dönüşüm sürecinde olan Seyitnizam İşçi Blokları’nda ilk imzalar resmen atıldı. Zeytinburnu Belediyesi’nin garantörlüğünde özel sektörle yapılan anlaşmada, toplamda 82 konut yenilenecek ve hak sahiplerine verilecek. İşte ayrıntılar...

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan İşçi Bloklarının kentsel dönüşümü için hak sahiplerinden meydana gelen sözcü bir grup ile yüklenici firma arasında imzalar atıldı.

İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte gözler imar affına çevrildi. Peki, İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajı!

Nef güvencesiyle İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda vade farksız 50 taksit avantajı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatının yanında vade farksız 50 taksit avantajı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

KİPTAŞ Okmeydanı Van Blokları'nda 80 daire hak sahiplerine dağıtılacak!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm sürecinde önemli bir yere sahip olan Van Blokları’ndaki 130 konutu teslime hazır hale getirdi. Beyoğlu Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmalarda 80 konut hak sahiplerine dağıtılacak. 

Yavuz Ağıralioğlu: Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek ciddiyet lazım!

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Giresun'da yaşanan sel felaketine ilişkin, "Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek, daha önce verilmiş imar, iskan izinlerini kaldırıp güvenli bölgelerde insanların yaşamasını temin edebilecek bir ciddiyet lazımdır" dedi...

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

imar iskan bloklarında son durum ne Haberi

imar iskan bloklarında son durum ne




İmar Blokları’nın yıkımı için her şey tamam. Ataşehir Belediyesi, tüm İmar İskan Blokları mülk sahipleriyle anlaştı. Emlak Konut GYO ile protokol hazırlandı. Şimdi aşağıda tarihçesi ve son durumu özetlenen bilgiler İmar İskan Blokları mülk sahipleriyle paylaşılacak ve mülk sahiplerinin protokolü imzalamasıyla düğmeye basılacak!..




İmar İskan Blokları'nın olduğu alana yapılacak projenin künyesi!


Proje alanı: 300.000 metrekare


Planlanan alan: 160.000 metrekare


Hak sahiplerinin tapulu alanı: 110.000 metrekare


Hak sahibi sayısı: 1290 


Emsal: 2,5 Emsal


Konut sayısı: 2800 (Projenin tamamı hak sahiplerine verilecek daire büyüklüğünde yapıldığı taktirde)


Daire büyüklüğü: Net 98 metrekare, kat brütü 140 metrekare (Minimum) 



 

İmar İskan Blokları Kentsel Yenileme Projesi’nin dünü!


Ataşehir Belediyesi, 30 Haziran 2010 tarihinde T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bulunduğu üçlü protokole imza atarak, Yenişehir Mahallesi, Şerifali Çiftliği Mevkii...