15 / 05 / 2024

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi 'nde kuruldu.

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mari Kler Dochoda tarafından kuruldu.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

İstanbul Yatırım Ajansı kuruluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında olan 'İstanbul Yatırım Ajansı' hayata geçiriliyor. İstanbul ve Türkiye'nin ekonomik, insani kalkınmasını mümkün kılacak çalışmalar yapılmasının amaçlandığı projenin lansmanı 17 Şubat'ta yapılacak...

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

EBRD en çok yatırımı Türkiye'ye yapıyor!

İstanbul’a yeni bir anlaşma imzalamak için gelen Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti en fazla yatırım yaptıkları ülkenin Türkiye olduğunu belirtti..

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

İBB'nin gayrimenkul yatırım ortaklığına 3.5 milyar liralık sermaye!

Gayrimenkul yatırım şirketi İmar A.Ş’yi, gayrimenkul yatırım ortaklığına çeviren AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, resmen müteahhit oldu. Osmanlı Arşivleri binasının da aralarında bulunduğu 3.5 milyar liralık 12 mülk GYO’ya sermaye yapıldı.

İBB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kuruyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bünyesinde bulunan veya iştiraklerine ait arsaların değerlendirilmesi için Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kuruyor. Belediyenin İmar A.Ş. isimli şirketinin GYO'ya dönüştürülmesi kararlaştırıldı.

Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu!

"Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu" sloganıyla tanıtılan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede nakitte yüzde 12 indirim uygulanıyor.

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de İstanbul İl'i, Şişli, Büyükdere Caddesi, İstanbul İmar İş Merkezi 'nde kuruldu.

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve Eren Can Şah Gü ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi 'nde kuruldu.

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Haberi

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.


İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.      1- Türkiye Cumhuriyeti yasaları ve uluslararası hukukun izin verdiği her türlü emtianın  ithalatını, ihracatını  ve ticaretini yapmak,      2- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak, Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak...