28 / 07 / 2024

imar izinleri

imar izinleri

Arhavi Doğa Koruma Platformu yaptığı basın açıklamasında kararı emsal olarak niteleyip Belediyenin HES'e ait imar izinlerini yok saymaktan vazgeçip iptal etmesi gerektiği yönünde bir açıklama yaptı.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Malatya'da inşaat aşamasında ve hiç oturulmayan evler de yıkıldı: Bu deprem kimsenin aklına gelmedi! 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, depremde yıkılan konutlar ve imar izinleri ile ilgili konuştu. İşte Mehmet Çınar'ın o açıklamaları...

İBB'den Ermeni Yetimhanesi imarına izin!

İBB, 19 Ocak 2007'de öldürülen Hrant Dink'in isteğini yerine getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Tuzla'da bulunan Ermeni Yetimhanesi’nin imar değişikliği için gerekli izinleri verdi.

Ankara’da Melih Gökçek dönemi imar tartışması!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı 16. oturumunda eski dönemde gerçekleşen imar izinleri tartışmalara yol açtı.

Şanlıurfa Yeşildirek'te imar izinleri durduruldu!

Şanlıurfa'da Yeşildirek Mahallesinde imar izinleri durduruldu. Alınan bilgiye göre bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yeşildirek Mahallesinde imar izinleri bir süre ile durduruldu.

Adana Kozan'da inşaat izinleri yeniden verilmeye başladı!

Adana Kozan 2014 yerel seçimlerinden bu yana 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verilmeye başlandı.Musa Öztürk, "Göreve geldiğimiz gün iptal edilen imar planı nedeni ile ilçemizde inşaat sektörü durma noktasına gelmişti..." dedi.

Arhavi Doğa Koruma Platformu: İmar izinleri iptal edilmeli!

Arhavi Doğa Koruma Platformu yaptığı basın açıklamasında kararı emsal olarak niteleyip Belediyenin HES'e ait imar izinlerini yok saymaktan vazgeçip iptal etmesi gerektiği yönünde bir açıklama yaptı.

Sadık Çelik: OnaltıDokuz Kuleleri izinler verildikten sonra yıkılıyor!

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Sadık Çelik 'OnaltıDokuz Kuleleri mahkeme kararıyla tıraşlanacak Gerekli imar izinleri alındıktan, imar planı onaylandıktan, ruhsat verildikten, daireler satıldıktan, tapuları sahiplerine teslim edildikten sonra üstelik' dedi..

Bursa'da kentsel dönüşüm projesine 5 kat imar izni verildi!

Bursa Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde imar izinleri 6, 8 ve 10 kat olarak verilmişti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kentsel dönüşüm projesinde kat sayısı 5'e düşürüldü...

Uluslararası Finans Merkezi imar planıyla ilgili dava açıldı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşinin bulunduğu alanın imar planına ilişkin dava açıldı, ancak dava ihaleleri etkilemiyor ve ihale devam edecek...

Ani şehrine imar planı ve çevre düzenlemesi yapılacak!

Türkiye Ermenistan sınırında ve yerin yedi kat altında bulunan Ani şehrinin ören yerleri ilk defa uygulanacak imar planı ve çevre düzenlemesi ile turizme kazandırılacak...

Galataport'un yeni imar planı onaylandı!

İstanbul'un tek kruvaziyer limanı olan Galataport'un yeni imar planı Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından onaylandı...

Sarıyer'de konut alanı imarı olan arsa 2 milyon 27 bin liraya!

İstanbul Sarıyer İlçe Belediyesi Başkanlığından: Sarıyer'de bulunan konut alanı imarı olan arsa 8 Kasım 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

imar izinleri Haberi

imar izinleri

Arhavi Doğa Koruma Platformu Belediyenin HES'e ait imar izinlerini yok saymaktan vazgeçip iptal etmesi gerektiği yönünde bir açıklama yaptı. 

Açıklamada şu iadeler kullanılıyor: "Rize İdare Mahkemesi'nin orman izni verilmesi öncesinde sunulan ÇED belgesinin hukuken geçerli olmadığının anlaşılması üzerine verdiği orman izninin yürütmesini durdurması iptal edilmeli' kararı, Arhavi Belediyesi için emsal niteliğinde bir karardır. 

Kavak HES projesinin imar planlarının onanması işlemi öncesinde sunulan ÇED belgesinin hukuken geçerli olmaması nedeniyle imar planlarının iptal edilmesi gerektiği bir kere daha yargı kararı ile belirlenmiş bulunmaktadır.Arhavi Belediye Başkanlığı Eylül ayından bu yana yapılan başvurulara rağmen imar planlarını iptal etmemekle suç...