29 / 04 / 2024

imar planı gülensu

imar planı gülensu

Altmış yıldır imar planı sorunlarıyla uğraşan Gülsuyu ve Gülensu mahalle sakinleri mutlu sona yaklaştı. İmar planlarının yapım aşaması, üniversite öğretim üyeleri, mahalle güzelleştirme dernekleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yürütülüyor...

Maltepe Gülsuyu Gülensu mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Maltepe ilçesi, Gülsuyu - Gülensu Mahalleleri'ne ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan. Ş.pln askıya çıkarıldı.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar planı' görüşüldü!

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan üstü meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği olağan üstü meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Maltepe Gülsuyu-Gülensu imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Maltepe İlçesi, Gülsuyu - Gülensu Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı.

Gülsuyu ve Gülensu Mahalleleri Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı!

Maltepe İlçesi, Gülsuyu ve Gülensu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 16 Şubat 2018 tasdik tarihli plan askıda...

Çorum Meclisi'nde 7 mahallenin imar planı görüşülecek!

Çorum Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı 3 Ekim 2018 günü saat 14:00'da gerçekleşecek. Toplantıda, 7 mahallenin imar planı değişikliği görüşülecek.

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi imar planı askıda!

Güngören İlçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, 1358 ( Eski: 1117 ) ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11 parsellere ilişkin imar planı askıya çıktı..

Maltepe Gülsuyu Uygulama İmar Planı askıda!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Gülsuyu Mahallesi, sınırları içerisinde yer alan bazı alanlara ilişkin imar planı Bakanlık tarafından onaylandı..

Pendik Gökçedere Deresi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Kemiklidere Deresinin 1.yan kolu olan Gökçedere Deresi güzergahı ve dere koruma bantlarının revize edilmesine yönelik imar planı tadilatı askıya çıktı...

Kepez Göçerler Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi sakinlerine imar planı revizyonunun meclis sürecinin tamamlandığını ve parselasyonunu da mahallelinin istediği şekilde yapacağını dile getirdi. 

Güngören Gençosman Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 5 pafta, 11173 parsele ilişkin imar planı askıya çıktı..

Eyüpsultan Göktürk nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 126 ada, 1 ve 2 parseller 1291 parsel ve kadastral boşluğa ilişkin nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıktı..

Maltepe Gülsuyu imar planı askıya çıktı!

Maltepe İlçesi'ne bağlı Gülsuyu Mahallesi sınırları içerisindeki bazı parsellerin imar planı bugün askıya çıktı..

imar planı gülensu Haberi

imar planı gülensu

Altmış yıldır imar planı sorunlarıyla uğraşan Gülsuyu ve Gülensu mahalle sakinleri mutlu sona yaklaştı. Gülsuyu Gülensu mahallelerinin planlarının yapım aşaması, sürecin en başından beri üniversite öğretim üyeleri, mahalle güzelleştirme dernekleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte yürütülüyor. Daha önce beş binlik planları da olmayan mahallelerin bugün gelinen noktada Maltepe Belediyesi tarafından binlik planlan yapıldı. 2012 Nisan ayından beri belli aralıklarla heyetle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, halkın görüşü alındıktan sonra son bir toplantı yaparak projenin Belediye Meclisi'ne sunulacağını söyledi. 


Hürriyet...