23 / 07 / 2024

imar planı sarıgöl

imar planı sarıgöl

Kentsel dönüşümün sembol yerleşim alanlarından biri olan Gaziosmanpaşa Sarıgöl mahallesinin imar planları askıya çıkarıldı. Bir ay boyunca askıda kalacak imar planlarından sonra ihaleyle inşaatlara başlanacak...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1452 Ada, 38 Parsel Taşınmaza İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Sarıgöl Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl imar planı askıya çıktı! 

Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Tescil Harici Alana ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1567 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Manisa Sarıgöl'ün imar planları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl için hazırlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Sarıgöl Revizyon İmar Planlarını masaya yatırdı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

Manisa Sarıgöl’e modern otopark ve pazar yeri!

Sarıgöl’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern otopark ve pazar yeri startını verdi.

Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

imar planı sarıgöl Haberi

imar planı sarıgöl

Kentsel dönüşümün sembol yerleşim alanlarından biri olan Gaziosmanpaşa Sarıgöl mahallesinin imar planları askıya çıkarıldı. Bir ay boyunca askıda kalacak imar planlarından sonra ihaleyle inşaatlara başlanacak.
Suç merkezi olarak ünlenen, güvenlik sıkıntılarının yaşandığı Sarıgöl mahallesi, korunaklı sitelerin bulunduğu konforlu yaşam merkezine...