08 / 05 / 2024

İmdat Yarım kim

İmdat Yarım kim

Kayak merkezlerinde kış hazırlığı başladı. Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım: " Kayak sezonunun bir an önce açılması için kar yağışını bekliyoruz " dedi.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 29 Eylül Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 29 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 29 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 28 Eylül Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 28 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 28 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 27 Eylül Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 27 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 27 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 26 Eylül Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 26 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 26 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 25 Eylül Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 25 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 25 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 23 Eylül Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 23 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 23 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 22 Eylül Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 22 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 22 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 21 Eylül Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 21 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 21 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 20 Eylül Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 20 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 20 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 19 Eylül Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 19 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 19 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün ne kadar? 19 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira, yarım altın ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 19 Eylül 2022 altın fiyatları...

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 18 Eylül Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 18 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 18 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 16 Eylül Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 16 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 16 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

İmdat Yarım kim Haberi

İmdat Yarım kim

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, Ilgaz Dağı'ndaki tesislerde kış hazırlıklarının başladığını belirterek, "Kayak sezonunun bir an önce açılması için kar yağışını bekliyoruz" dedi. 


Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ilgaz'ın Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olduğunu söyledi.


Geçen yıl birçok merkezde kar sıkıntısı nedeniyle turizmcilerin bekleneni alamadıklarını vurgulayan Yarım, bu sezon daha verimli yıl geçirmek istediklerini dile getirdi.  


Kayak bölgesi Yıldıztepe'ye önemli yatırımlar yapıldığını anlatan Yarım, şunları kaydetti: 


"İki yıl önce hayata geçirilen telesiyej, bölge açısından çok önemliydi. Telesiyejle Yıldıztepe'ye ilgi arttı. Sezon başlamadan önce bölgede gerekli hazırlıklar yapılıyor. Çankırı Valiliğince de her türlü güvenlik, ilk yardım, haberleşme ve konaklama konusunda tedbirler alındı. Yolların açılması ve gerekli ulaşım koşullarının sağlanması için gerekli çalışmalar da yerine getiriliyor. Kayak sezonunun bir an önce açılması...