14 / 05 / 2024

ımfden 25 ülkeye borç

ımfden 25 ülkeye borç

IMF Başkanı Kristalina Georgieva, koronavirüs salgınının etkileriyle mücadeleye yardımcı olmak amacıyla, Afet Etkilerinin Sınırlandırılması ve Borcun Hafifletilmesi Fonu (CCRT) kapsamında 25 üye ülkeye acil borç yardımı sağlanacağını bildirdi.

Dev firma iflas etti! 300 çalışan işsiz kaldı

Gaziantep'in ambalaj üreten devi Folyopak iflasını açıkladı. 25 ülkeye ihracat yapan şirkette 300 çalışan işsiz kalırken, fabrika önünde toplanan işçiler tazminatlarını talep etti. İşte tüm detaylar...

ABD Fransa'ya ilave yüze 25 gümrük vergisi uygulayacak!

ABD, Fransa'nın Amerikan teknoloji devlerine dijital hizmet vergisi getirmesine yanıt olarak ülkeye ilave yüzde 25 gümrük vergisi uygulayacak.

IMF'den 25 ülkeye borç yardımı!

IMF Başkanı Kristalina Georgieva, koronavirüs salgınının etkileriyle mücadeleye yardımcı olmak amacıyla, Afet Etkilerinin Sınırlandırılması ve Borcun Hafifletilmesi Fonu (CCRT) kapsamında 25 üye ülkeye acil borç yardımı sağlanacağını bildirdi.

Hotelya, 500'ün üzerinde otel projesine imza attı!

25 ülkeye ihracat yapan Hotelya, dünyada 500'ün üzerinde otel projesine imza attı. Hotelya, dünyaca ünlü otellerin tasarımlarını da hayata geçiriyor.

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

SRC Yapı 25 milyon dolar ciro hedefliyor!

Ortadoğu ve Balkanlar başta olmak üzere 40’a yakın ülkeye ihracat yapan SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2017’de buradan 25 milyon dolar ciro hedefliyor.

AGT 60 ülkeye MDF ihraç ediyor!

Özel ahşap sektörünün önemli oyuncularından AGT'nin, 60 ülkeye MDF ihraç ettiği açıklandı. Türkiye’de 25 firma ile faaliyet gösteren sektör, ihracatını en çok 25 milyon dolar ile İran’a yapıyor.

Tutkunlar Çelik Kapı'dan sahibini tanıyan kapılar!

Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika ve Arap ülkelerini kapsayan yaklaşık 25 ülkeye ihracat yapan firma, geçen yıl yüzde 25 olan ihracatını, bu yıl yüzde 30, 2016 yılında ise yüzde 40’a çıkarmayı hedefliyor.

Mutluhan Holding seramik üretme kapasitesini yüzde 25 artıracak!

Ürettiği seramiği 53 ülkeye satan Hanifi Mutlu, uluslararası pazardaki varlığını daha da kuvvetlendirmek üzere kapasitesini yüzde 25 artıracak olan 6 milyon Euro'luk yatırım için kolları sıvadı.

Goldsit ofis mobilyalarını 25 ülkeye satıyor!

Bursa'nın Akçalar Sanayi Bölgesi'nde 23 bin metrekaresi kapalı, toplam 35 bin metrekare alanda ofis mobilyaları üretimi yaptıklarını belirten firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tuğral, yatırımları ve yeni trendler ile ilgili bilgi verdi.

Aydoğan Turizm yüzde 14.18 hissesini halka arz ediyor!

Amerika’da uygulanmakta olan condominium sistemini Alanya’da Gold City adındaki konut projesinde uygulayan ve 25 ülkeye yaklaşık 1.000 gayrimenkul satışı gerçekleştiren Aydoğan A.Ş., gayrimenkulde ve turizmde büyümek amacıyla halka arza hazırlanıyor...

Aydoğan A.Ş., gayrimenkulde ve turizmde halka arza hazırlanıyor!

25 ülkeye yaklaşık 1.000 gayrimenkul satışı gerçekleştiren Aydoğan A.Ş., gayrimenkulde ve turizmde büyümek amacıyla halka arza hazırlanıyor

Damat 17 yıllık logosunu değiştirdi, her ülkeye en az 25 mağaza açacak!

17 yıllık logosunu değiştiren Damat, küresel oyuncu olmak için yeni bir strateji belirledi. Orka Grup Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "Olmak istediğimiz pazarda en az 5 yıl içinde 25 mağaza açarak büyümeyi planlıyoruz" dedi

ımfden 25 ülkeye borç Haberi

ımfden 25 ülkeye borç

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkileriyle mücadeleye yardımcı olmak amacıyla afet Etkilerinin Sınırlandırılması ve Borcun Hafifletilmesi Fonu (CCRT) kapsamında 25 üye ülkeye acil borç yardımı sağlanacağını bildirdi.  Söz konusu kararın Yönetim Kurulu tarafından onaylandığını bildirdi.

Georgieva, Fon'un Kovid-19 salgınının etkileriyle mücadeleye yardımcı olma çalışmalarının bir parçası olarak, CCRT kapsamında IMF'nin 25 üye ülkesine acil borç hizmet yardımı sağlanacağını ifade etti.

Sputniknews'de yer alan habere göre; en yoksul ve kırılgan ülkelerin IMF borç yükümlülüklerini gelecek 6 ayda karşılaması için hibe sağlanacağını bildiren Georgieva, bunun ülkelere finansal kaynaklarını acil tıbbi ve diğer yardım çalışmalarına yönlendirilmesine yardımcı olacağını aktardı.

Georgieva, CCRT kapsamında halihazırda 500 milyon dolarlık hibe bazlı borç yardımı sağlanabileceğini kaydetti. Söz konusu fona İngiltere'nin yakın zamanda 185...