18 / 05 / 2024

İmg Turizm nerede

İmg Turizm nerede

İmg Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Tiryaki ve Sabriye  Altıner ortaklığında kuruldu. 

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Gültekin tarafından kuruldu.

Mg Real Estate Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mg Real Estate Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla M.A.H. tarafından kuruldu.

İmg Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmg Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Tiryaki ve Sabriye  Altıner ortaklığında kuruldu. 

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

ŞMG Mühendislik Nakliyat Elektrik Tekstil ve Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ŞMG Mühendislik Nakliyat Elektrik Tekstil ve Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Güler, Hasan Mihyaz ve Huriye Şeker ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

MG Grup Turizm İnşaat Emlak Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MG Grup Turizm İnşaat Emlak Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Buğu ve M.Helal Khalıl Abdalla ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Eyüp'de kuruldu.

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

İkiz Konaklar Esenyurt nerede inşa ediliyor?

29 katlı iki bloktan oluşan İkiz Konaklar Esenyurt nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Esenyurt cevabı veriliyor. Proje, İhlas Yapı iştiraki olan Konak İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Turizm A. Ş. tarafından hayata geçiriliyor...

MG Taşkın Turizm İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MG Taşkın Turizm İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Taşkın tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Esenpark Plaza Esenyurt nerede?

BTC İnşaat ve MG Proje ortaklığıyla hayata geçirilen Esenpark Plaza Esenyurt nerede? sorusuna haberimizin içinde yanıt veriyoruz. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde 48 ofis ve 20 adet dükkan yer alıyor...

MG Konut İnşaatı Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MG Konut İnşaatı Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gökalp tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu

OnaltıDokuz İstanbul nerede, nasıl gidilir

Fiyatları 591 bin TL ile 1 milyon 690 bin TL arasında farklılık gösteren Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm A.şž. imzalı OnaltıDokuz İstanbul nerede, nasıl gidilir

İmg Turizm nerede Haberi

İmg Turizm nerede

İmg Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Tiryaki ve Sabriye  Altıner ortaklığında kuruldu. 

İmg Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...