30 / 04 / 2024

İmga Kurtköy konut projesi

İmga Kurtköy konut projesi

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Kurtköy Lens İstanbul konut fiyatları!

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Lens İstanbul projesi Lens İstanbul projesi seçkin mimarisi, kaliteli malzemeleriyle birinci sınıf bir yaşam alanı sunuyor. Kurtköy Lens İstanbul konut fiyatları 270 bin TL'den başlıyor...

Lens İstanbul Kurtköy konut teslimleri!

Lens İstanbul projesi beş blok olarak Lens Yapı tarafından İstanbul Kurtköy'de hayata geçirildi. Projede konut ve mağazalara yer veriliyor...

Pendik-Kurtköy hattında markalı konut projeleri yarışıyor!

Yatırımın yeni gözde adresi Kurtköy-Pendik hattı oldu. İstanbul'un geniş arsa stokuyla dikkat çeken bölgede üretim aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Teknopark, Kurtköy'deki konut ihtiyacını artırdı!

Türkiye’nin ‘silikon vadisi’ olarak planlanan Teknopark’ta çalışacak kitlenin konut ihtiyacını artırdığı Kurtköy’de metrekare fiyatları 5 bin lirayı aştı. Sefa Demirbaş, bölgede aile için nitelikli konut ihtiyacının artmaya devam ettiğini söyledi.

Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum!

Markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam eden Pendik Kurtköy'ün 2018'de hizmete açılacak olan Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Üsküdar-Sabiha Gökçen metroları ile daha da değer kazanması bekleniyor. İşte Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum...

Pendik Kurtköy'de 2. el konut sektörü yükselişte!

Konut Atölyesi ve Emlakistan Gayrimenkul'ün Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz Pendik Kurtköy'deki 2. el konut sektörü değerlendi.

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. konut projesini müşterilere soracak!

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. konut projesine başlamadan önce müşterilere internet üzerinden tercihlerini soracak. İnternette ortaya çıkacak tercihlere göre proje şekillendirilecek.

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları!

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Toplamda 303 adet daire ve 32 adet villanın yer aldığı proje Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de en fazla konut yapan firma!

Anadolu Yakası’nın önemli bir lokasyonu olan Kurtköy’de 5. projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, bölgenin en fazla konut projesi yapan firması oldu.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de en fazla konut projesi yapan firma oldu!

Kurtköy’de 5. Projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, bölgenin en fazla konut projesi yapan firması oldu. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Kurtköy’ün tıpkı Ataşehir gibi gelişmekte olduğunu söyledi.

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire!

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 blok halinde yükselecek proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.

İmga Kurtköy konut projesi Haberi

İmga Kurtköy konut projesi

İstanbul’un hızlı gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen İmga Group projesinin satışları için imzaların atıldığını açıklayan Era Sapphire Gayrimenkul Proje Geliştirme Müdürü Funda Özergüven; ”Bu projenin satışlarını üstlenmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Kurtköy’ün en değerli lokasyonunda yükselen projenin, bölgenin sembol projeleri arasında yer alacağını öngörüyoruz. Bu projeden, konut ve ticari alanları satın alan veya kiralayanların kısa vadede yüksek kazanç sağlayacaklarını söylemek istiyorum. Ekipçe, böyle prestijli bir projenin satışlarını yapacağımız için hem heyecanlı hem de gururluyuz” dedi.


Kurtköy’de tek ticari mahal olan Osmanlı Bulvarı’nda, İMGA Group ‘a ait olan arsada, ileri teknoloji merkezi olarak mini bir silikon vadisi ile 4 yıldızlı otel ve apart oteli bünyesinde bulundurmaktadır. Kurtköy’ün Osmanlı Bulvarı’ında,  225 metrelik cephesi ile en geniş cepheli  proje...