03 / 05 / 2024

imga Osmanlı Bulvarı

imga Osmanlı Bulvarı

Kurtköy’de tek ticari mahal olan Osmanlı Bulvarı’nda, kendi mülkümüz olan arsaya, ileri teknoloji merkezi olarak mini bir silikon vadisi ile 4 yıldızlı bir oteli projelendirdik.

Pers Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pers Group Yapı Anonim Şirketi, Deniz Buğanli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı' nda kuruldu.

Yarımadalı Organizasyon Caterıng Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarımadalı Organizasyon Caterıng Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Çetin tarafından 20 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı'nda kuruldu.

İmga Kurtköy'de 4 yıldızlı otel projelendiriyor!

Kurtköy’de tek ticari mahal olan Osmanlı Bulvarı’nda, kendi mülkümüz olan arsaya, ileri teknoloji merkezi olarak mini bir silikon vadisi ile 4 yıldızlı bir oteli projelendirdik.

Nevnar İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevnar İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rifat Keskin tarafından 1 milyon TL sermaye ile 14 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı Çağdaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Proje34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güneş tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı Elit Perla Palas'ta kuruldu.

Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çavuş tarafından 20 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı'nda kuruldu.

İlk Adım Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlk Adım Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdul Halik Salihoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı'nda kuruldu.

Meranis Park Pendik iletişim!

Meranis Park Pendik iletişim adresi ve telefon numarası şöyle: Yeni Şehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Çağdaş Center İş Merkezi B Blok No: 6/12 Kurtköy / Pendik / İstanbul- 0216 627 09 38

Meranis Park Pendik projesi!

Meranis Park Pendik projesi adres ve telefon numarası şöyle: Yeni Şehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Çağdaş Center İş Merkezi B Blok No: 6/12 Kurtköy / Pendik / İstanbul - 0216 627 09 38

Meranis Park Pendik nerede?

Meranis Park Pendik nerede? Yeni Şehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Çağdaş Center İş Merkezi B Blok No: 6/12 Kurtköy / Pendik / İstanbul adresinde yer alıyor...

Meranis Park adres!

Meranis Park adres; Yeni Şehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Çağdaş Center İş Merkezi B Blok No: 6/12 Kurtköy / Pendik / İstanbul adresinde inşa edildi..

Meranis Park Pendik nerede?

Meranis Park Pendik nerede? Yeni Şehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Çağdaş Center İş Merkezi B Blok No: 6/12 Kurtköy / Pendik / İstanbul adresinde inşa edildi...

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim!

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim bilgileri şöyle: Sabiha Gökçen Havaalanı Karşısı, Osmanlı Bulvarı, No:13 Yenişehir, Kurtköy İSTANBUL - Telefon numarası: 0216 482 70 70

imga Osmanlı Bulvarı Haberi

imga Osmanlı Bulvarı

Kurtköy'ün Osmanlı Bulvarı'nda 225m.lik cephesi ile en geniş cepheli proje özelliğini taşıyan proje, 4 bodrum katı olan, 3 katı teknoloji çarşısı ve 6 katı konseptine uygun iş yerlerinden oluşmaktadır. 80.000m² lik inşaat alanına sahip proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hemen yanında, İleri Teknoloji Endüstri Parkı Projesi’ne (TEKNOPARK) 800 m mesafede olup, arkasında Coşkun Koleji’ne ve ön tarafta önemli holding merkezlerine komşudur. TEM, E-5 ve sahil yollarının bölgeye yakınlığı ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Şehir merkezine yakınlığı, doğal güzellikleri, zemin karakterinin depreme karşı dayanıklılığı, Kurtköy'ü farklı yerleşim alanlarından biri haline getirirken, her düzeydeki eğitim kurumları ile fuar ve kongre merkeziyle bir cazibe merkezi olmaya devam etmektedir.

İmga Portall: İmga Kurtköy projesinin adı belli oldu!

İmga Group bölgede en iddialı olmaya devam ediyor.

Pendik İlçesi, Kurtköy...