13 / 05 / 2024

imkanı olmayan belediyeler yardım

imkanı olmayan belediyeler yardım

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Sadece Doğu ve Güneydoğu değil. Orta Anadolu'da da Batı'da da çok gelişmemiş ekonomisi kötü olan belediyelerimiz vardır. İmkanı olmayan belediyelere öncelik tanıyacağımızı belirtmek istiyorum." dedi...

Teknosa'da 'paylaş kazan' dönemi, nakit kazanç imkanını kaçırmayın

Teknosa, sosyal medya hesapları olmayan kullanıcıları da kapsayacak şekilde bir hamle başlatarak kullanıcılarına yen bir kazanç alanı ve alışveriş deneyimi imkanı sunuyor.

Çalışan annelere müjde 1.531 lira ödeme yapılacak!

Devlet, kadın istihdamının artırılmasına ve çalışan kadınların iş hayatında kalmasına destek veriyor. Kadınların iş hayatındaki rollerinden vazgeçmemeleri için 2022 yılında maddi imkanı olmayan ailelere kreş yardımı yapacağını duyurdu.

Malatya valiliğinden kira yardımı açıklaması!

Malatya Valiliği, Elazığ Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde konutların ağır hasar görmesi ve yıkılması nedeniyle geçici barınma imkanı olmayan vatadaşlara kira yardımı açıklaması yaptı...

Şahsiyeti olmayan şehrin aklı da olmaz!

"Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şahsiyeti olmayan, insanı öncelemeyen, dört bir yanında ilim, irfan, sanat ocakları tütmeyen bir şehrin aklı da olmaz" dedi...

Emekliye düşük taksitli konut imkanı!

Devlet, yoksul, bakıma muhtaç, kimsesi olmayan yaşlılar için birçok destek veriliyor. TOKİ ve Türkiye Emekliler Derneği emekliler için düşük taksitli konut imkanı sunuyor.

Ucuz finansman imkanı inşaata yaradı!

Piyasadaki ucuz finansman imkanları kaynağı olmayan şirketler bile yatırım yapma imkanı sağladı. Bu durum gayrimenkul sektörünün ön plana çıkmasını sağladı.

Ordu'da ihtiyaç sahibi aileye ev hediyesi!

Ordu'da maddi imkanı olmayan Eren ailesi'ne Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Belediye Başkanı Türkcan'ın girişimleriyle yeni bir ev yaptırıldı.

Adana'da evi olmayan imamlara müjde!

Adana'da evi olmayan imamların ev sahibi olmaları için çalışmalar hızlandırıldı. 25-30 bin TL avantajlı 3+1 lüks daire imkanı 3 yıl içerisinde ev sahibi olunması konusunda çalışmalara başlandı.

Cami Öğrenci Evi projesi Türkiye genelinde uygulanacak!

Tokat Müftülüğünce bir yıl önce başlatılan ve imkanı olmayan öğrencilere "sıcak yuva" sağlanması amaçlanan "Cami Öğrenci Evi Projesi" Diyanet İşleri Başkanlığınca Türkiye genelinde uygulanacak...

Onkoloji Kenti yarın açılıyor!

AVRUPA’nın ilk, Türkiye’nin en donanımlı LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesi tamamlandı. Onkoloji Kenti, imkanı olmayan kanser hastalarına hayat olacak. Ankara İncekhastanenin açılışı gerçekleştirilecek.

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Zirvesi gerçekleşti!

Kadir Topbaş " İstanbul'un bazı noktalarına mevcut imar hatlarının çok daha üzerinde bir yapılanma ortaya çıktığı için mevcudu korumak imkanı olmayan yerlerde, belki de imar hakları transferi gibi bir sistem getirmek mümkün olabilir" dedi.

Belediyeler sosyal projelere binalarını ücretsiz olarak tahsis edebilecek!

Belediyeler, artık sağlık, eğitim, turizm, sosyal hizmet gibi alanlardaki projelere sadece binalarını ‘ücretsiz’ olarak tahsis edebilecek. Torba tasarıya son dakikada verilen önergeyle eklenen düzenleme, TÜRGEV tartışmasına da neden oldu.

Yetki belgesi olmayan, inşaatta çalışamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın başlattığı "Geçici Ustalık Yetki Belgesi" uygulaması 1 0cak 2015 tarihine kadar devam edecek. 2017 tarihinden itibaren yetki belgesi olmayan ustalar inşaatlarda çalışamayacak...

imkanı olmayan belediyeler yardım Haberi

imkanı olmayan belediyeler yardım


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, nüfusu ve gelişmişlik düzeyi en az olan belediyelere daha çok ilgi göstermeyi planladıklarını söyledi.


İdris Güllüce, Ankara Gölbaşı ilçesindeki Çevre Referans Laboratuvarında, belediyelere destek için 229 adet çöp toplama ve denetim aracı teslim törenine katıldı. Törende konuşma yapan Güllüce, "Sadece Doğu ve Güneydoğu değil. Orta Anadolu'da da Batı'da da çok gelişmemiş ekonomisi kötü olan belediyelerimiz vardır. Ama daha küçük olan ekonomisi kötü olan böyle bir aracı almaya imkanı olmayan belediyelere öncelik tanıyacağımızı belirtmek istiyorum." dedi.


2017 yılına kadar tüm illerin hava emisyon envanteri ve hava kalitesi haritalarının oluşturulacağına, ayrıca toplam 8 Hava Emsiyon Merkezi kurulması için çalışıldığını kaydeden İdris Güllüce, ayrıca önemli bir çevresel sorun haline gelen gürültü kirliliği haritaları çıkartmayı ve 2023 yılına kadar...