04 / 05 / 2024

Çalışan annelere müjde 1.531 lira ödeme yapılacak!

Çalışan annelere müjde 1.531 lira ödeme yapılacak!

Devlet, kadın istihdamının artırılmasına ve çalışan kadınların iş hayatında kalmasına destek veriyor. Kadınların iş hayatındaki rollerinden vazgeçmemeleri için 2022 yılında maddi imkanı olmayan ailelere kreş yardımı yapacağını duyurdu.



İş hayatına devam etmek isteyen annelere Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından çocuk bakım desteği sağlanmaktadır. Avrupa Birliği tarafından desteklenen bu proje ile belirlenen illerde ikamet eden çalışan kadınların çocuklarına 100 Euro anaokulu yardımı olarak 1531 TL destek verilecek.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön