29 / 04 / 2024

İMO Ankara seçimlerini kim kazandı

İMO Ankara seçimlerini kim kazandı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi’nin 22. Dönem Olağan Genel Kurulu 21 Şubat tarihinde TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Genel Kurul seçimlerini Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı.

563 bin 500 TL'ye depreme dayanıklı sıfır çelik ev! Uygun fiyata ev arayanlar hemen göz atsın...

Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra deprem ülkesi olduğu gerçeğiyle tekrardan yüzleşti. Bu durum vatandaşların konut seçimlerini de etkiledi. Çelik evlerde yoğun talep dikkat çekiyor.

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

Seçim belirsizliği ortadan kalktı! Borsa ve dolar bu hafta ne olur?

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından piyasalardaki seçim belirsizliği faktörü de ortadan kalktı. Peki, şimdi piyasalar kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolar ve borsa ne olur? Detaylar haberimizde…

Ünlü analistten 28 Mayıs’taki seçime kadar yatırım yapmak isteyenlere tavsiye: ‘Gram altındaki bombaya bak sen!’

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalmasıyla herkes 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerini beklemeye başladı. Finans analisti İslam Memiş, 28 Mayıs’taki seçime kadar yatırım yapmak isteyenlere seslendi: “Sen tedbirini al, ondan sonra bekle.”

Dünyaca ünlü ekonomi dergisinden seçim yorumu: ‘2023’ün en önemli seçimi!’

Dünyaca ünlü The Economist dergisi 9 gün sonra yapılacak seçimlerini kapağına taşıdı. Derginin son sayısı '2023'ün en önemli seçimi' kapağıyla yayımlanırken, konuya ilişkin kaleme alınan yazıda muhalefetin olası zaferinin ekonomik ve siyasi bakımdan büyük bir kırılma yaratacağı aktarıldı.

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Süleyman Ekşi, seçim sonuçlarını değerlendirdi!

Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirdi.

Mega projelerin yapımı hız kesmeyecek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirdi.

24 Haziran inşaat sektörü için milat olacak!

İCK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Kuru,  24 Haziran seçimlerini “yeni bir sayfa”nın açıldığı bir milat olarak gördüğünü söyledi. 

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı 6 Kasım'da seçilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yeni belediye başkanını seçmek üzere 6 Kasım'da toplanacak.

İMO Ankara seçimlerini kim kazandı Haberi

İMO Ankara seçimlerini kim kazandı


İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi’nin 22. Dönem Olağan Genel Kurulu 21 Şubat tarihinde Ankara Mimar Kemal İlkokulu'nda gerçekleşti. İMO Ankara Şubesi 22. Dönem olağan Genel Kurul seçimlerini Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı.


TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Genel Kurulu'nda Başkent Mühendisler grubu adına konuşma yapan İnşaat Mühendisi Nazmi Şahin, yaptığı konuşmada "Sayın meslektaşlarımız, sonuçlara göre seçimi çağdaş İnşaat Mühendisler grubu kazanmıştır. Kendilerini tebrik ediyoruz. Sonuçların odamıza, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını dileriz. Seçimde bize verdiğiniz desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederiz"...