03 / 05 / 2024

imo konya şubesi baikanlık seçimleri

imo konya şubesi baikanlık seçimleri

İnşaat Mühendisleri Odası'da hafta sonu 14. Olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Erkan yaptığı açıklamada, " Meslektaşlarımız 14. Olağan genel kurulumuza yoğun bir ilgi gösterdiler meslektaşlarıma bu ilgiden dolayı teşekkür ederim. " dedi.

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Bursa'daki binaların yarısı riskli!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Er ile İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, şehirdeki deprem riskini anlattı. Er ve Albayrak binaların yüzde 50'sinin mühendislik hizmeti almamış olduğunu söyledi.

Her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var!

KTO Karatay Üniversitesi Yapı Topluluğu'nun İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi'yle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Etrafınızda gördüğünüz ve insan hayatını kolaylaştıracak her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var" dedi.

Torku Döner Konya, Karaman ve Ankara'da şube açacak!

Torku'nun et ürünleri arasında hazır döner de bulunuyor. Torku Döner'in ilk şubesi için Konya, Karaman ve Ankara'da merkezi noktalarda yerler kiralanmış bile.

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

Konya Karatay'da kat karşılığı inşaat ihalesi 4 Nisan'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı tarafından Konya iline bağlı Karatay İlçesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor...

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

İMO Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı. Meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verildi.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

Konya Hadim TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ'nin Konya Hadim projesi toplamda 42 adet daireden meydana geliyor. Projede kura başvuruları, 07 -11 Kasım 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Hadim Şubesi tarafından kabul edildi. İşte Konya Hadim TOKİ sözleşme tarihleri...

Vakıf Katılım'ın Konya şubesi açıldı!

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Konya Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Evleri'ne 6 bin 500 kişi başvurdu!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Konya Şubesi Başkanı Gülhan Çağlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüklerini belirterek, TOKİ başvurularının devam ettiğini yaşanan toplumsal olaylardan dolayı temel atma töreninin biraz ertelendiğini ifade etti.

imo konya şubesi baikanlık seçimleri Haberi

imo konya şubesi baikanlık seçimleri

Yapılan seçim sonrası Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan İnşaat Mühendisleri Odası'nın yeni başkanı oldu. Erkan kongre sonrası yaptığı açıklamada, " Meslektaşlarımız 14. Olağan genel kurulumuza yoğun bir ilgi gösterdiler meslektaşlarıma bu ilgiden dolayı teşekkür ederim. Meslektaşlarımızın bizlere verdiği bu güç ile meslektaşlarımızın sosyal ve teknik yönden gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Önümüzdeki dönemin odamıza ve mesleğimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 


İbrahim Hakkı Erkan kimdir?


Kadınhanı...