27 / 07 / 2024

İMOS yavuz uğurdağ kimdir

İMOS yavuz uğurdağ kimdir

Bursa'nın İnegöl ilçesinde imal edilen mobilyalar,150 ülkeye ihraç ediliyor. İnegöl Mobilya Sanayiciler Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ, yaptığı açıklamada, bir asırlık geçmişe sahip İnegöl mobilyasının yurt içi ve dışında tercih edildiğini söyledi.

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Türkiye'nin Cenevre Başkonsolosluğu binası yakında açılacak!

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Türkiye'nin Cenevre Başkonsolosluğu'nun taşınacağı yeni binada incelemelerde bulundu. Binanın kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü hisselerine Çinliler talip!

Çinli China Merchants Group'un İtalyan inşaat şirketi Astaldi'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisslerine talip olduğu ve görüşmelerin devam ettiği

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ortağı Astaldi konkordato ilan etti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sahibi olduğu yüzde 33 hissenin satışını geciktiren Türkiye'deki finansal gelişmelerden dolayı şirketin geçici bir maddi dar boğaz yaşadığını belirten Astaldi, Roma'da konkordato ilan etti..

İtalyanlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisselerini satıyor!

Astaldi’nin, Türk ortağı IC İçtaş ile beraber 2012'de işletme hakkını aldığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki yüzde 33 hissesini devretmek üzere olduğu açıklandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı için resmi açıklama!

İtalyanlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki paylarını satıyor. Astaldi tarafından yapılan açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 3'te 1'inin satışı için görüşmelerin ileri aşamada olduğu belirtildi.

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı arazi fiyatlarını uçurdu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün üzerinden geçecek olan raylı sistem güzergahında yer alan bölgelerdeki arazi fiyatları uçtu. İhale aşamasında olan raylı sistem şimdiden geçeceği bölgeleri değerlendirdi. 

Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi’nin arsasına konut mu yapılacak?

CHP’li Kartal Belediyesi, Yavuz Selim Kartal Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgeyi ‘riskli alan’ ilan etti. Konut alanı olarak düzenlenen bölgeye 120 metre yüksekliğinde 30 katlı rezidansların yapılacak olması ise tepkilere neden oldu.

Yavuz Metal Ortadoğu'da ihracata başlayacak!

İnşaat sektöründe paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlamayı hedefliyor. Firma, bu yıl makine parkuruna yatırım yapacak.

Yavuz Işık, THBB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu, yapmış olduğu görev dağılımında Yavuz Işık’ı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Halit İnci’yi Başkan Vekilliği'ne, Cemalettin Danış’ı da Muhasip Üyeliğe seçti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3 stadyuma yapılacak saldırı önlendi!

İstanbul’da bulunan stadyumlara, polis ekiplerinin toplu olarak beklediği noktalara ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçiş ücreti ağır geldi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Uğur Gürses bugünkü yazısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü anlattı. Gürses, köprün ücretinin ağır vasıta kullanan şöförlere ağır geleceğini söyledi.

İMOS yavuz uğurdağ kimdir Haberi

İMOS yavuz uğurdağ kimdir

İnegöl'ün, ülke üretimindeki ve ihracattaki payı dolayısıyla "mobilyanın başkenti" olarak nitelendirildiğini vurgulayan Uğurdağ, ilçede kayıtlı bin 550 üreticinin bulunduğunu anlattı. Bu firmalarda yaklaşık 30 bin işçi çalıştığını dile getiren Uğurdağ, şöyle konuştu:


"İnegöl 250 bin nüfusa sahip bir ilçe. Bu nüfus, doğrudan veya dolaylı mobilyaya bağlı bir hayat sürüyor. Onun için mobilya İnegöl'de en önemli birinci sektör. İç pazarla ilgili net bir rakam elimizde olmamakla birlikte bir çıkarım yaparsak Türkiye'nin toplam mobilya üretimi 6 milyar 140 milyon dolar. Biz üretimde yüzde 25'lik bir paya sahibiz. Bu da aşağı yukarı 1 milyar 540 milyon dolarlık bir rakama karşılık geliyor. Önemli ve ciddi bir rakam."


Uğurdağ, İnegöl'de günlük 50 bin modül mobilya üretildiğini belirterek, "İlçede firmalarda çalışan yaklaşık 30 bin işçi, yılda yaklaşık...