06 / 05 / 2024

İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ve Mamak Kentsel Dönüşüm

İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ve Mamak Kentsel Dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kentsel dönüşümü aynı zamanda ecdadın bize bıraktığı, tarihi ve kültürün dönüştürülmesi, çarpık yapılaşmadan kurtulmaya dönük büyük bir hamle olarak görüyoruz." diye konuştu.

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

Murat Kurum: Kanal Ankara'nın temellerini atıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İmrahor Vadisi'ndeki Kanal Ankara olarak bilinen yaklaşık 193 bin metrekarelik alanın da bugün temelini atıyoruz. 2019 yılı içerisinde büyük bir kısmını tamamlarız'' dedi.

İmrahor Vadisi Millet Bahçesi 17 ayda tamamlanacak!

TOKİ tarafından Ankara'da inşa edilecek İmrahor Vadisi Millet Bahçesi için ihale düzenlendi. İhaleyi kazanan firma projenin inşaatına başlayacak ve 17 ayda tamamlayacak.

Ankara Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli İmrahor Vadisi 1 Etap Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Millet Bahçesi 18 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara İmrahor Vadisi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 18 Şubat 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

Nefis Çankaya Evleri’nin yüzde 80'i tamam!

Temiz havası ve eşsiz manzarasıyla Başkent Ankara’nın merkezine en yakın nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi cepheli Nefis Çankaya Evleri’nde kaba inşaatın büyük çoğunluğu tamamlanırken, ekip aynı hız ve heyecanla detaylara yoğunlaştı.

Nefis Çankaya Evleri'nde teslimat 2017'de!

Nefis manzarasıyla Ankara’nın doğal yaşam alanı İmrahor Vadisi’nin karşısında bulunan Nefis Çankaya Evleri, YP İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Gebze Bilişim Vadisi meclis gündeminde!

Gebze'de yapımı devam eden Bilişim Vadisi CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemine taşındı.

Nefis Çankaya Evleri, Ekin Endüstriyel'i tercih ediyor!

Ankara'nın doğal yaşam alanı İmrahor Vadisi'nde yükselen Nefis Çankaya Evleri, ısıtma soğutma işlemlerinin gerçekleşmesi için ‘’MIT ‘’markalı ürünleri tercih ediyor.

İmrahor Vadisi’nin kentin en büyük rekreasyon alanı olması planlanıyor!

Kent merkezindeki en önemli nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi’nin cazibesi inşaat sektörünü de kendine çekerken, sektör temsilcilerine göre yapılaşma vadinin dokusunu bozmayacak şekilde kurgulanmalı…

Nefis Çankaya Evleri ile temiz hava banyosu!

Yoğun trafikten kaynaklanan karbondioksit salımına bir de kış aylarında artan kirli hava eklenince kent merkezlerinde nefes almak da zorlaştı. Ankara’da yaşayanların imdadına ise kentin göbeğindeki İmrahor Vadisi yetişiyor.

İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ve Mamak Kentsel Dönüşüm Haberi

İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ve Mamak Kentsel Dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ve Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut Temel Atma Töreni'nde konuştu. Kurum, geçen kasım ayında geldikleri Mamak'ın Dutluk Mahallesi'nde vatandaşların kentsel dönüşüm taleplerini kendisine ilettiğini ifade etti.

Bu talebi Mehmet Parlak'ın dile getirdiğini söyleyen Bakan Kurum, 6 ay içinde temel atma sözü verdiğini belirterek, "Şimdi o sözü tutmanın mutluluğu gururu içerisindeyim." diye konuştu.

Bugün Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ile tam 548 konutun temelini attıklarını söyleyen Bakan Kurum, projenin yatırım bedelinin yaklaşık 140 milyon Türk lirası olduğunu söyledi.

Proje alanına sadece binalar yapmadıklarına, bina dışında bu bölgeye bin 800 ağaç diktiklerini ifade eden Kurum, "Böylece yeşil içinde, doğayla barışık konutlarınızda oturacaksınız. Ayrıca o proje içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun ve rekreasyon alanları olacak....