03 / 05 / 2024

İmre Özbek Eren kitap

İmre Özbek Eren kitap

Mahalle kavramının dününü, bugününü ve yarınını inceleyen İmre Özbek Eren "Mahalle: Yeni Bir Paradigma Mümkün Mü?" adlı eseri raflarda yerini aldı.

İmre Özbek Eren "Mahalle" ruhunu arıyor!

Mahalle kavramının dününü, bugününü ve yarınını inceleyen İmre Özbek Eren "Mahalle: Yeni Bir Paradigma Mümkün Mü?" adlı eseri raflarda yerini aldı.

Galatasaray'dan Turgay Şeren Müzesi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, hayatını kaybeden sarı-kırmızılıların ve milli takımın efsane kalecisi Turgay Şeren'in adını Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde açılacak müzeye vereceklerini söyledi.

Dursun Özbek: Riva arazisiyle ilgili çalışmalarımız var!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün Riva'da bulunan 1 milyon 200 bin metrekare arazisinin giderek daha değerlendiğine dikkati çekerek, burayla ilgili yeni çalışmaları bulunduğunu paylaştı.

Eren Hazır Beton İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Hazır Beton İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Aktaş ve Sinan Eren ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Baki Sokak'ta kuruldu.

Uğur Şeren Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı!

1975 yılı Antalya-Akseki doğumlu Uğur Şeren, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı. Şeren, evli ve 2 kız çocuğu babası.

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Duygu Eren ve Bülent Özgür Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Dursun Özbek gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda yetki aldı!

Türk Telekom Arena'da yer alan çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kurulda , gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda yetki isteyen Başkan Dursun Özbek'in yetki isteği, oy çokluğuyla kabul edildi.

Dursun Özbek: Riva arazisi gelir getirecek şekilde değerlendirilmeli!

Özbek, Riva'da 40 yıl önce kulübe kazandırılan arazinin bir an önce gelir getirecek şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Riva'nın proje çalışmasını 2010 yılında kulübü yöneten yönetim hazırlamış ama orada kalmış." dedi.

Dursun Özbek: Gayrimenkuller için yetki istiyoruz!

Özbek, TT Arena'da yer alan çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kurulda, borçların yapılandırılması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere yetki talebinde bulundukları konularla ilgili üyelere bilgi verdi.

Kuşadası Kenan Evren Caddesi'nin ismi Erdal Eren oldu!

Aydın ’ın Kuşadası ilçesindeki Kenan Evren Caddesi ’nin ismi, Erdal Eren Caddesi olarak değiştirildi.Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla "Erdal Eren Caddesi" olarak değiştirildi.

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Dursun Özbek: Riva arazisine karma proje planlanıyoruz!

Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan adayı olan ve mevcut yönetimde de başkan yardımcılığı görevini üstlenen Dursun Özbek kulübün gayrimenkulleri ile ilgili konuştu..

Şerif Eren kimdir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Genel Kurul'un onayına sunulacak olan Şerif Eren'in özgeçmişini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

İmre Özbek Eren kitap Haberi

İmre Özbek Eren kitap

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden akademisyen İmre Özbek Eren'in, mahalle kavramının dününü, bugününü ve yarınını incelediği "Mahalle: Yeni Bir Paradigma Mümkün Mü?" adlı eseri, kitaplıklarımızdaki yerini aldı.


Çoğumuzun içinde büyüdüğü, dönüşümüne şahitlik ettiği, sevdiği ve özlediği bir mekân var: Mahalle. Özellikle büyük şehirlerde hayatımızdan çıkmaya başladığım filmlere, dizilere, edebiyata daha sık (ve bir nostalji öğesi olarak) dâhil oluşundan da fark edebileceğimiz mahallenin “o eski halinden” eser yok şimdi. Bir idari birim olarak elbette mahallelerde yaşıyoruz hâlâ. Ancak sosyal ilişkiler, komşuluk, dayanışma, paydaşlık gibi kavramlar aydan aya ödenen apartman/site aidatlarına indirgendiğinden beri bir mahalle ruhundan bahsedilebilir mi, bu ruhun ihyası için neler yapılabilir diye sormak gerekiyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapan İmre Özbek Eren, yüksek lisans...