05 / 05 / 2024

İMSAD Başkanı Fethi Hinginar

İMSAD Başkanı Fethi Hinginar

Türkiye İMSAD Anadolu Buluşmaları kapsamında ATO işbirliğiyle düzenlediği, “Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı” konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Başkanı oldu!

Türkiye İMSAD'ın 35. olağan seçimli genel kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan oldu.

Türkiye İMSAD’ın yeni başkanı Ferdi Erdoğan oldu!

Türkiye İMSAD’ın 35. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD’da başkanlık görevine, Kale Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ferdi Erdoğan geldi.

İnşaat sektörü için Yapı Yasası oluşturmak şart!

İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, “Türkiye’de bir yapı yasası yok. Yapılarla ilgili pek çok yönetmelik var.Ama bunların birbiriyle uyumunu sağlayacak, bunların altında yer almayan diğer açık noktaları da kapsayacak, komple bir yapı yasamız yok." dedi.

Türkiye'de 6 milyon konut yeniden yapılmalı!

Ytong CEO’su, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Fethi Hinginar ile Türkiye’deki kentsel dönüşümü anlattı. Hinginar "Türkiye'de deprem riski açısından mutlaka yıkılıp yenilenmesi gereken konut sayısı 6 milyon. "dedi.

Fethi Hinginar: Piyasalardaki düşüş geçici, moralimiz yüksek!

Türkiye İMSAD tarafından her ay yayınlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin temmuz ayı raporu yayınlandı. Rapor için Başkan Fethi Hinginar, endişeye gerek olmadığını belirtti.

İnşaat sektörünün en büyük sorunu Yapı Yasası eksikliği!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, Türkiye’de inşaat sektöründeki en büyük sorunun ‘yapı yasası’ eksikliği olduğunu söyledi.

Fethi Hinginar: 2016 inşaat sektörü için kayıp yıl olmayacak!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 2016 yılının inşaat sektörü için kayıp yıl olmayacağını söyledi.

İnşaat'ta daralma hızlanıyor!

İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, A seçim öncesi oluşan beklegör dönemi nedeniyle ekonomide devam eden durgunluk, inşaat faaliyetlerinde gözlenen yavaşlama ve döviz kurlarındaki oynaklığın etkisiyle sektördeki daralmanın üçüncü çeyrekte hızlandığını söyledi.

İnşaat sektöründeki daralma üçüncü çeyrekte hızlandı!

İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, ekonomide devam eden durgunluk, inşaat faaliyetlerinde gözlenen yavaşlama ve döviz kurlarındaki oynaklığın etkisiyle inşaat sektöründeki daralmanın üçüncü çeyrekte hızlandığını söyledi.

Türkiye'deki konutlar depreme ne kadar dayanıklı?

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, Türkiye’deki 20 milyon konutun en az yüzde 45'inin dayanıksız olduğunu açıkladı.

İMSAD Başkanı Fethi Hinginar Haberi

İMSAD Başkanı Fethi Hinginar

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (Türkiye İMSAD) Anadolu Buluşmaları kapsamında Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle düzenlediği, “Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı” konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.


ATO Meclis salonunda gerçekleşen toplantıya sanayici, müteahhit, mimar, mühendis ve müşavirlerden oluşan sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Enerji verimliliği ve sürdürülebilir kalkınma konusuna, çevresel ve toplumsal katkı sağlamaya yönelik konuların ele alındığı Sektörel Gelişim Toplantısı, Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya konuşmacı olarak, Türkiye İMSAD Başkan Vekili ve İzocam Genel Müdürü A. Nuri Bulut ile Şişecam Düzcam İş Ortakları Gelişim Müdürü Gül Pekışık, WILO Özel Müşteri Müdürü Gökhan Uzuner, Demirdöküm Teknik ve Eğitim Müdürü...