29 / 04 / 2024

imsad ödülleri 2020

imsad ödülleri 2020

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

İMSAD, Geleceğe Yatırım Ödülleri-2018, kuruluşunun 35’inci yılını kutlayan derneğin üye buluşmasında düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

imsad ödülleri 2020 Haberi

imsad ödülleri 2020

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri'ni sahiplerine teslim etti.

Merakla beklenen Geleceğe Yatırım Ödülleri’nde, Akçansa, “İstanbul'un Atığının Çözüm Ortağıyız” projesiyle Çevre Alanı’nda 1.'lik ödülünü alırken, Schmid Pekintaş “Şanlıurfa Viranşehir Güneş Enerjisi Santrali-32.193 MWp” projesiyle 2.'lik ödülünü alırken,  3.lük ödüllerine de  Peker Yüzey Tasarımları “Parlatma Hattında Kullanılan Şebeke Suyu Miktarının Azaltılması” projesi ve  Vezirköprü Orman Ürünleri de “Kontraplak Atıkları Geri Dönüşüm” projesiyle layık oldu.

Akçansa da SMART BETON” projesiyle Ekonomi Alanı’nda 1.'lik ödülüne layık görüldü. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri “V-Care Akıllı Panel” projesiyle 2.'lik ödülünü alırken, Kaleseramik de “T-ONE by Kale”’ markasıyla 3.'lük ödülüne sahip oldu.

Açıklanan resmi sonuçlara göre EÇEM (Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi), “NEXT-GEN/Yeni Nesil Yakın Gelecek” projesiyle Sosyal Alan’da ise...