07 / 05 / 2024

İmsad toplantısı nerede

İmsad toplantısı nerede

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (Türkiye İMSAD) üç ayda bir düzenlediği ‘Gündem Buluşmaları’toplantısı 02 Nisan Perşembe günü,Ortaköy Feriye Lokantası’nda, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 40. Gündem Buluşmaları toplantısı bugün!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 40. Gündem Buluşmaları toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları toplantısı 3 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları Toplantısı 'Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/Ekonomi-21' başlığı altında 3 Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 37. Gündem Buluşmaları toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı, ‘Pandemi Sonrası Normalleşme Senaryoları’ başlığı altında 2 Haziran'da saat 16:00'da internet üzerinde gerçekleşecek.

İMSAD ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ toplantısı 12 Mayıs'ta!

İMSAD, 33. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ başlığıyla 12 Mayıs'ta online olarak düzenlenecek...

Türkiye İMSAD'ın 2019'un üçüncü Gündem Buluşmaları toplantısı 20 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 2019 yılının üçüncü ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısını ‘Fırtınalı Havada Dümende Olmak’ başlığı altında 20 Eylül'de gerçekleştirecek...

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 20 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı, Dış Ticarette Tehditler ve Fırsatlar başlığı altında, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla 20 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 14 Aralık'ta!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) aracılığıyla 3 ayda bir düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı, 14 Aralık 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 16 Haziran'da!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından üç ayda bir düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı,16 Haziran Cuma günü yapılacak.

Türkiye İMSAD 2017 toplantısı 23 Şubat'ta!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), Türkiye İnşaat Sektörü 2017 yılı Öncelikler ve Hedefler toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 7 Nisan'da!

Türkiye İMSAD’ın yılda dört kez çeyrek periyotlarda düzenlediği Gündem Buluşmaları’nın bu yılki ilk toplantısı 7 Nisan Perşembe günü 08.30 – 10.30 saatleri arasında Ortaköy Feriye Lokantası’nda gerçekleştirilecek.

Apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Apartman yönetimi toplantısı, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğer böyle bir zaman gösterilmemişse, her takvim yılının ilk ayı içinde toplanıyor. Peki, apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

İmsad toplantısı nerede Haberi

İmsad toplantısı nerede

‘2015-2016 Türkiye Ekonomisi İçin Zorlu Dönem - AB İlişkileri ve Transatlantik Yatırım Ortaklığı Anlaşması’konusunun ekonomi gündemine taşınacağı toplantı, Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar’ına çılış konuşması ile başlayacak.



Avrupa Birliği ve Küresel Araştırmalar Derneği Başkan Yardımcısı Can Baydarol’unkonuk konuşmacı olarak katılacağı toplantıda, Türkiye İMSAD Ekonomi DanışmanlarıProf. Dr. Kerem Alkin ve Dr. Can Gürlesel,2015 Mart Aylık Sektörel Raporu’nda yer alan veriler ışığında; Türkiye-Dünya ekonomisi,inşaat ve inşaat malzemelerisektörü ilk çeyrek sonuçlarını değerlendirerek, 2015 beklentileri ve öngörülerini...