11 / 05 / 2024

İmsiad bursa toplantısı

İmsiad bursa toplantısı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), İlçe müteahhitleriyle buluşmaya devam ediyor. İMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri bu kapsamda önceki gün Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Bursa Belediyeler Birliği Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa Belediyeler Birliği 2019 Çalışma Dönemi 1. Olağan Meclis toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Bursa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm istişare toplantısında, kentsel dönüşüm konusunda yaşanan süreç ele alındı.

Bursa Nilüfer Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Bursa Nilüfer'de yapılması planlanan Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecektir.

Bursa Harmancık'ta Saha Kalsedon projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Bursa Harmancık'ta Saha Kalsedon Ocağı Kapasite Artırımı projesinin yapılması için ÇED toplantısı 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

Orhangazi Meclisi'nin Kasım toplantısında imar görüşüldü!

Orhangazi Belediye Meclisi, kasım ayı toplantısını yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanan 1/25000 ve 1/5000'lik planlara uygun hale getirilmesi için imar revizyonu yapılması konusu muhalefetin tepkisine sebep oldu.

Bursa Endüstriyel Atık Düzenli Depolama Alanı'nın ÇED toplantısı 14 Temmuz'da!

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Şehitler Mahallesi tarafında yapılacak olan Endüstriyel Atık Düzenli Depolama Alanı projesinin ÇED toplantısı 14 Temmuz Çarşamba günü yapılacak.

İMSİAD Mudanya'da istişare toplantısı gerçekleştirdi!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD), Mudanya'da istişare toplantısı gerçekleştirdi. Sektörün önde gelen isimlerinin de yer aldığı toplantıda, dünden bugüne Bursa'nın gelişimi ve geleceğin Bursa'sı masaya yatırıldı.

Tarihi Kentler Birliği 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa'da 2000 yılında kurulan ve 15. yılını kutlayan Tarihi Kentler Birliği (TKB), 2016 yılı ilk bölge toplantısını İstanbul Sarıyer'de yaptı. Maslak Steigenberger Hotel’de gerçekleşen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Vali Ahmet Vefik Paşa döneminde yaptırılan belediye binasından tam 136 yıl sonra Bursa’ya kazandırılan yeni belediye binası kapılarını Eylül ayı meclis toplantısı için açtı.

Bursa Yumurtacılık Tesisi toplantısı 18 Ağustos'ta!

Bursa Yenişehir İlçesi'nde yer alan Fason Damızlık Yumurtacılık Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 18 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Bursa'da Yarka Yetiştirme Tesisi toplantısı 2 Temmuz'da!

Bursa Mudanya İlçesinde bulunan 500.000 adet/dönem Yarka Yetiştirme Tesisi projesine ilişkin Çevresel Etki Değerlendirme toplantısı 2 Temmuz'da yapılacaktır.

İmsiad bursa toplantısı Haberi

İmsiad bursa toplantısı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), İlçe müteahhitleriyle buluşmaya devam ediyor. İMSİAD Yönetim Kurulu  Üyeleri bu kapsamda önceki gün Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanyalı müteahhitlerle bir araya gelen İMSİAD Yönetimi Mudanya için yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulundu.


Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, iptal edilen Güzelyalı imar planının Belediye Meclisi’nden geçtiği ve tekrar uygulanabileceği müjdesini verdi. Mescioğlu: “Sağolsun Büyük-şehir Belediyemiz ve Mudanya Belediyemizin iş birliği sayesinde, daha önceden iptal olan ve Mudanya’dan konut alan vatandaşlarımızı çok büyük sıkıntıya sokan mahkeme kararı iptal edildi ve planlar tekrar kullanılır hale geldi. Mudanyamıza hayırlı uğurlu olsun.


Konuşmasını sürdüren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Namık Ziya Mescioğlu,...