19 / 05 / 2024

İMSİAD bursa yatırımları

İMSİAD bursa yatırımları

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD), Mudanya'da istişare toplantısı gerçekleştirdi. Sektörün önde gelen isimlerinin de yer aldığı toplantıda, dünden bugüne Bursa'nın gelişimi ve geleceğin Bursa'sı masaya yatırıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

İMSİAD bursa yatırımları Haberi

İMSİAD bursa yatırımları

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD), Mudanya'da istişare toplantısı gerçekleştirdi. Sektörün önde gelen isimlerinin de yer aldığı toplantıda, dünden bugüne Bursa'nın gelişimi ve geleceğin Bursası masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu "Bizim ekmeğimiz, aşımız inşaatçılık. Sektörümüzde dünya standartlarında inovatif projeleri Bursa'ya kazandırmak için cansiperane çalışıyoruz. 2015 yılı içinde dünyayı yakından takip edebilmek için Dubai'den Azerbaycan'a kadar sektörümüzü yakından ilgilendiren fuarlarda yeniliklerin takipçisi olduk. 2016 yılında da İMSİAD olarak bu hareketliliğimiz devam edecek" ifadelerini kullandı. 


GAYRİMENKUL FUARI REKOR KATILIMLA GERÇEKLEŞECEK 


6-10 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Gayrimenkul Fuarı için yoğun bir tempo içinde olduklarını aktaran Başkan Mescioğlu "Rekor katılımlı bir fuar gerçekleştireceğiz. Şimdiden başta İstanbul olmak üzere gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında heyecanlı bir bekleyiş söz konusu. Şehrimize kazandırdığımız bu...