19 / 05 / 2024

İMSİAD istişare toplantısı

İMSİAD istişare toplantısı

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD), Mudanya'da istişare toplantısı gerçekleştirdi. Sektörün önde gelen isimlerinin de yer aldığı toplantıda, dünden bugüne Bursa'nın gelişimi ve geleceğin Bursa'sı masaya yatırıldı.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

TOGG'da flaş gelişme! Bakan Mehmet Muş bizzat katıldı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil rüyası gerçek oluyor. TOGG'un deneme üretimine Gemlik tesislerinde başlandı. Bakan Muş sosyal medya hesabından "Yerli otomobilimiz TOGG'un deneme üretimlerinin yapıldığı Gemlik Tesisini ziyaret ettik. TOGG yöneticileri ile istişare toplantısı yaptık ve test sürüşü

Beştepe'de kritik enflasyon ve yüksek fiyat toplantısı! Açık mesaj verildi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun son toplantısında, yurt içinde stratejik tarım ürünleri başta olmak üzere arz güvenliği ve fiyat istikrarının sağlanmasına ilişkin alınacak tedbirler ve gıda enflasyonuna yönelik atılması gereken adımlar ele alındı.

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteğini değerlendirdi!

BTSO tarafından Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi esnafı ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla çevrim içi istişare toplantısı düzenlendi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Apartman toplantısı internet üzerinden yapılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, '44 bağımsız bölümlü binamızda kat malikleri toplantısı ‘ZOOM teknolojisi ile yapılacak’ denildi. Bu toplantı geçerli mi? sorusunu yanıtladı.

Kentsel dönüşüm alt komisyonu kuruldu!

Belediye temsilcileriyle bir araya gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum başkanlığında yaptığımız 'Kentsel dönüşüm istişare toplantısı'nda kararlaştırdığımız alt komisyonumuzu kurduk" dedi...

Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, "UNESCO ve Diyarbakır" konulu istişare toplantısında, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yıkılan ve yakılan Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor" dedi...

İMSİAD istişare toplantısı Haberi

İMSİAD istişare toplantısı

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD), Mudanya'da istişare toplantısı gerçekleştirdi. Sektörün önde gelen isimlerinin de yer aldığı toplantıda, dünden bugüne Bursa'nın gelişimi ve geleceğin Bursası masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu "Bizim ekmeğimiz, aşımız inşaatçılık. Sektörümüzde dünya standartlarında inovatif projeleri Bursa'ya kazandırmak için cansiperane çalışıyoruz. 2015 yılı içinde dünyayı yakından takip edebilmek için Dubai'den Azerbaycan'a kadar sektörümüzü yakından ilgilendiren fuarlarda yeniliklerin takipçisi olduk. 2016 yılında da İMSİAD olarak bu hareketliliğimiz devam edecek" ifadelerini kullandı. 


GAYRİMENKUL FUARI REKOR KATILIMLA GERÇEKLEŞECEK 


6-10 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Gayrimenkul Fuarı için yoğun bir tempo içinde olduklarını aktaran Başkan Mescioğlu "Rekor katılımlı bir fuar gerçekleştireceğiz. Şimdiden başta İstanbul olmak üzere gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında heyecanlı bir bekleyiş söz konusu. Şehrimize kazandırdığımız bu...