03 / 05 / 2024

imsiad Kuveyt International Property Show Gayrimenkul Fuarı

imsiad Kuveyt International Property Show Gayrimenkul Fuarı

İnşaat sektöründeki, dünyanın en önemli fuarlarına geniş heyetler ile ziyaretler gerçekleştiren İMSİAD, Kuveyt International Property Show (KIPS) Gayrimenkul Fuarı´nda inceleme ve temaslarda bulundu.

Kuveyt Türk Bankası konut kredi faizlerini indirdi!

Kuveyt Türk Bankası bugün itibari ile konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. Kuveyt Türk Bankasının güncel konut kredisi faiz oranlarını ne oldu?

Kuveyt Türk 120 aylık konut kredisine yüzde 2.34 faiz uyguluyor!

Kuveyt Türk Bankası 120 ay vadede yüzde 2.34 faiz oranı sunuyor. Kuveyt Türk Bankası’nın konut kredisi detayları ve konut kredisine ek uygulanan masraflar nelerdir?

Kuveyt Türk Bankası konut kredi faizlerini artırdı!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanlarına uyguladığı konut kredisi faiz oranlarını arttırdı. Kredi Pazarı, Kuveyt Türk Bankası’nın konut kredisi faiz oranlarını ve ödeme planlarını araştırdı.

Karmod, Kuveyt'te konut projesi yaptı!

Hazır yapı sektörünün markalarından Karmod, Kuveyt'te konut projesi gerçekleştirdi...

Cengiz İnşaat'ın Kuveyt'te yaptığı terminal binası tamamlandı!

Cengiz Holding bünyesindeki Cengiz İnşaat tarafından  yapılan Kuveyt yeni terminal binası tamamlanarak teslim edilidi. Terminal binasının yapımı 21 ay sürdü.

Kuveyt Türk'ten 310 milyonluk kira sertifikası ihracı!

Kuveyt Türk, 310 milyon TL'lik 385 gün vadeli kira sertifikası ihracını tamamladı. İhraç halka arz edilen en uzun vadeli sukuk olma özelliğine sahip...

Kuveyt Türk, 250 milyon liralık kira sertifikasını halka arz ediyor!

Kuveyt Türk, bu ay halka arz yoluyla ihraç edeceği 250 milyon lira değerindeki kira sertifikası için 7-9 Mayıs'ta talep toplamaya başlayacak. 

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı!

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı. Cengiz Holding CEO'su Mafa, "Türk müteahhitlik sektörünün başarısını Kuveyt'te de gösterdiğimiz için gururluyuz" dedi. 

Telekomünikasyonun ilk kurumsal kira sertifika ihracı Kuveyt Türk’ten!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Superonline’ın finansman ihtiyaçlarını karşılamada alternatif faizsiz ürünüyle piyasadan kaynak temin etti.  

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Cengiz Holding Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Mafa yaptığı açıklamada inşaatını tamamlamak üzere oldukları Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasını mayıs ayı içinde Kuveytli yetkililere teslim edeceklerini söyledi.

Polatyol, Kuveyt'te 165 milyon dolarlık ihaleyi kazandı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi arasında bulunan Polatyol, Kuveyt tarihinin en büyük projesinde 165 milyon dolarlık altyapı işleri ihalesini kazandı. 

Kuveyt Havalimanı için 823 milyon dolarlık finansman!

Limak Holding, kontrat bedeli 4,3 milyar dolar olan Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı için önde gelen iki Kuveyt bankasından yaklaşık 823 milyon dolar finansman sağladı

Limak, Kuveyt'in en büyük projesini yapıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Limak'ın Kuveyt'te üstlendiği yeni havalimanı terminalinde incelemelerde bulundu, şantiyede işçilerle yemek yedi.

imsiad Kuveyt International Property Show Gayrimenkul Fuarı Haberi

imsiad Kuveyt International Property Show Gayrimenkul Fuarı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) inşaat ve gayrimenkul alanlarında dünyanın önemli fuarlarını takip etmeye devam ediyor. Son olarak Kuveyt´de düzenlenen ‘International Property Show (KIPS) Gayrimenkul Fuarı´nda incelemelerde bulunduklarını söyleyen İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu böyle organizasyonlarla birebir istişareler yapma, dünyadaki yeni trendleri takip etme imkânlarını yakaladıklarını anlattı. Mescioğlu, “Bir dünya şehri olan Bursamızın üretimde-sanayide kendisini dünyaya kanıtladığı gibi, ürettiği konutlarla da tüm dünyaya kendisini kabul ettirebileceğine inanarak Kuveyt Gayrimenkul Fuarı´na gittik. Gördüğümüz teveccüh de bizlere Bursa´ya inanmakta ne kadar haklı olduğumuzu bir kere daha gösterdi” dedi.


BU İMZALAR ÖNEMLİDİR

Bursa´dan en çok konut alan yabancıların Kuveytli olduklarına dikkat çeken Mescioğlu “ Birçok üyemiz, önümüzdeki yıllarda ürettikleri konutları Ortadoğu´da pazarlayarak ülkemize döviz, devletimize vergi mükellefi, esnafımıza müşteri olarak dönecek...