01 / 05 / 2024

IMSİAD üyeleri Kuzey Marmara Otoyolu projesini inceledi

IMSİAD üyeleri Kuzey Marmara Otoyolu projesini inceledi

Bursa- İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, İMSİAD üyeleri İstanbul'da yapım aşamasındaki 3'üncü köprü olarak bilinen, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ne teknik inceleme gezisi düzenledi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

BMGK'den Kuzey Kıbrıs'a 'kapalı Maraş' kararından geri adım atma çağrısı!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), kapalı Maraş'ın sahil şeridini halka açma kararı alan Kuzey Kıbrıs'a bu karardan geri adım atması çağrısında bulundu.

Ankara Kahramankazan'a 106 fabrika kurulacak!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Levent Çamur, ORSİAD Üyeleri Küçük Sanayi Yapı Kooperatifinin Kahramankazan'da aldığı 500 dönümlük araziye 106 fabrika kurulacağını müjdeledi.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in bebeğinin odası hazır!

Geçen haftalarda doğacak oğullarının adını 'Kuzey' koyduklarını açıklayan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti bebek odasını da hazırladı.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un evi!

ABD Başkanı Donald Trump'la 12 Haziran'da tarihi bir buluşmaya hazırlanan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı ev ilk kez görüntülendi.

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

İnşaatçılar dümeni Kuzey Afrika’ya kırdı!

İnşaatçılar yabancıya konut satışını canlandırmak adına yeni pazarlara odaklandırlar. CNR Emlak Fuarı’nın hedef pazarı Kuzey Afrika oldu. 

Adıyaman'ın yeni imar planı askıya çıktı!

Adıyaman Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Ekim ayı meclis toplantısında meclis üyeleri tarafından kabul edilen yeni imar planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Adıyaman Belediyesinin şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Atatürk Bulvarı kuzey servis yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yücesoy Kuzeyşehir Menemen fiyat ve ödemeleri!

Yücesoy Mühendislik yeni projesini İzmir Menemen'de hayata geçiriyor. Kuzeyşehir adı verilen projede daire teslimlerinin 2018 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Adıyaman Kahta Çayı imar planı reddedildi!

Adıyaman’ın Kahta Çayı üzerine kurulması düşünülen HES’in uygulama imar planı ve nazım imar planı İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yine reddedildi.

İMSİAD, Unicera 2016 Fuarı'nı ziyaret etti!

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28'ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. Namık Ziya Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' dedi.

IMSİAD üyeleri Kuzey Marmara Otoyolu projesini inceledi Haberi

IMSİAD üyeleri Kuzey Marmara Otoyolu projesini inceledi

İnşaat sektörünün lokomotif firmalarını bünyesinde bulunduran İMSİAD mega projelere teknik inceleme gezileri düzenleyerek, hem üyelerinin sosyal ilişkilerini geliştirme hem de yeni inşaat teknikleri ile bilgilerini güncellemelerini amaçlayan organizasyonlarına 3'üncü köprü şantiyesi teknik gezisiyle bir yenisini ekledi. İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu başkanlığında düzenlenen ve (Yönetim Kurulu) üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete Bursa inşaat sektörünün çok sayıda temsilcisi katıldı. Teknik gezide İMSİAD heyetine firma ve proje tanıtım sunumu Proje Kontrol Direktörü Cem Erer tarafından gerçekleştirildi. 


BU PROJEDEN BURSA DA FAYDALANACAK 


İstanbul'da yapım aşamasında olan ve iki buçuk yıl içinde tamamlanması planlanan üçüncü köprünün Türkiye'nin geleceği açısından stratejik öneme sahip olduğunu vurgulayan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Yap işlet devret modeliyle hayata geçirilen Kuzey Marmara (3. Boğaz köprüsü dâhil) Otoyolu Projesi'ne gerçekleştirdiğimiz...